Libnet.ro
UNICEF

10:00

Apa Nova: Rezultatele analizelor din ultimele ore atesta calitatea si potabilitatea apei produsa si distribuita consumatorilor din municipiul Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Apa Nova: Rezultatele analizelor din ultimele ore atesta calitatea si potabilitatea apei produsa si distribuita consumatorilor din municipiul Bucuresti

Rezultatele analizelor efectuate in ultimele ore atesta calitatea si potabilitatea apei produsa si distribuitaconsumatorilor din municipiul Bucuresti, se arata intr-un comunicat transmis joi dimineata de Apa Nova. Conform legislatiei in vigoare, concentratia clorului rezidual liber in apa potabila trebuie sa se incadreze intre 0,10 0,50 mg /litru. Ceea ce inseamna ca in apa potabila, trebuie sa se regaseasca clor intre aceste valori. Prezenta clorului in apa potabila este deci o necesitate si o garantie ca apa este conforma din punct de vedere microbiologic. Vezi aici buletinul de analiza prezentat joi de Apa Nova. continuă pe Hotnews

Bucuresti: Apa Nova anunta ca apa de la robinet e potabila. S-au facut noi teste

Compania Apa Nova a anuntat, joi dimineata, ca rezultatele celor mai recente analize atesta calitatea si potabilitatea apei in Bucuresti, concentratia de clor fiind in limitele admise. in spiritul valorii.

Un director Apa Nova BEA APA DE LA ROBINET, ca sa demonstreze ca e buna (VIDEO)

Pentru a demonstra ca apa de robinet este buna de baut, un director Apa Nova a facut o demonstratie in fata jurnalistilor. Adunity_84003 Mihai Savin, director adjunct Apa Nova: Este foarte buna. Da, e.

Directorul adjunct Apa Nova a baut apa de la robinet: Chiar imi era sete! (VIDEO)

Reprezentantii Apa Nova au explicat ca apa din Capitala este buna de baut chiar daca zilele trecute bucurestenii au simtit un miros intepator. A fost necesara tratarea cu o cantitate mai mare de clor din.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clar al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clor al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Gabriela Firea, despre situatia de la Apa Nova: Am transmis scrisoare catre Iohannis, SRI si CSAT

Gabriela Firea a declarat ca i-a scris presedintelui Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT detalii, pentru a lamuri afirmatiile contradictorii privind apa de la.

APA NOVA: Cantitatea de clor din apa nu a depasit limita legala

In urma mesajelor aparute pe retelele de socializare, care ii indemnau pe bucuresteni sa nu bea apa din reteua publica si sa isi anunte de urgenta si apropiatii cu privire la faptul ca aceasta reprezinta un pericol, Apa Nova a dezmintit zvonul si a spus ca apa nu este periculoasa pentru consum.

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

Apa Nova explica de ce mirosea apa de la robinet a urina

Intr-un comunicat remis presei joi dimineata, Apa Nova explica motivele care ar fi dus la miroul neplacut al apei de la robinet, precizand ca, incepand de miercuri seara, a sporit numarul analizelor apei potabile, pentru a se asigura ca aceasta a ajuns in parametri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )