Libnet.ro
UNICEF

07:15

De ce apar durerile de cap si care sunt remediile-minune

Antena3 Antena3,
De ce apar durerile de cap si care sunt remediile-minune

Adevarul este ca durerile de cap sunt foarte neplacute si nu stii niciodata cu siguranta ce le declanseaza. Durerile de cap pot fi cauzate de mancare, de lipsa somnului etc. , insa este important sa descoperi cauza. continuă pe Antena3

Ai carenta de zinc? Iata care sunt simptomele

Zincul este important pentru sanatatea ficatului, a muschilor si a pielii, favorizeaza vindecarea leziunilor si regenerarea tesuturilor. Intervine in sinteza insulinei, in dezvoltarea oaselor, a dintilor.

Lia Olguta Vasilescu despre protest: Nu cred ca acolo este Diaspora. Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri seara, ca mitingul din Piata Victoriei este unul ilegal si ca Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. De asemenea, a spus ca nu crede ca oamenii din strada sunt romani din Diaspora. Vasilescu a sustinut ca din zona Olteniei, de exemplu, s-au platit microbuze, autocare, de la partidele politice si a intrebat: Care sunt nemultumirile? Ca eu nu aud decat o injuratura!.

Utile: Disconfortul la nivelul sistemului digestiv poate fi semnul unei afectiuni serioase; Dieta de 3 zile. Slabesti pna la 5 kilograme fara sa te nfometezi; Care sunt beneficiile spirulinei? Dovezile stiintifice.

Ce alimente sunt de evitat. Astfel, alimentele de tip fast-food, prajelile, care contin grasimi trans si carnurile procesate carnati, hamburgheri sunt de ocolit. Pomelo: beneficii nenumarate pentru sanatatea ta. Pomelo este un citric care are un numar surprinzator de beneficii pentru sanatate.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )