Libnet.ro
UNICEF

15:30

Apare in Avengers Endgame, dar nu a participat la filmari: cum este posibil

Playtech Playtech,
Apare in Avengers Endgame, dar nu a participat la filmari: cum este posibil

In cazul in care ai vazut deja Avengers Endgame, s-ar putea sa-ti sara in ochi prezenta pe ecran a lui Natalie Portman, intr-o anumita scena. in mod surprinzator insa, nu a fost. continuă pe Playtech

Avengers: Endgame bate record dupa record la box-office

Avengers: Endgame. Lungmetrajul Avengers: Endgame a doborat mai multe recorduri dupa lansarea sa oficiala de saptamana trecuta, inclusiv pe acela pentru cel mai bun debut din istoria box-office-ului.

Cati bani au castigat actorii pentru prestatia din Avengers: Endgame

Avengers: Endgame a avut incasari de peste 1,4 miliarde de dolari intr-o saptamana, devenind astfel un film de succes, dar si actorii au fost recompensati bine. Universul Marvel a cucerit.

incasari record, de peste un miliard de dolari, pentru Avengers: Endgame. Ce PLANURI are Marvel Studios pe urmatorii 20 de ani

Mult asteptatul film Avengers: Endgame a spart toate recordurile la box office, in primul sau weekend avand incasari globale de numai putin de 1,2 miliarde de dolari, relateaza Variety. Pe langa.

Un barbat a fost batut dupa ce a dezvaluit finalul Avengers: Endgame in fata celor care asteptau sa intre la film FOTO

Avengers: Endgame a starnit o adevarata isterie in randul fanilor din toata lumea. Un barbat din Hong Kong a platit scump faptul ca nu s-a putut abtine si a inceput sa povesteasca in gura mare ce se intampla in ultimul film din celebra franciza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )