Libnet.ro
UNICEF

20:00

Apare o noua pensie in Romania. Ministrul Muncii a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Apare o noua pensie in Romania. Ministrul Muncii a facut anuntul

Ministerul Muncii a elaborat un proiect de lege prin care isi propune completarea arhitecturii sistemului de pensii din Romania, prin acest cadru legislativ fiind permisa obtinerea unei pensii ocupationale. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, anunt despre cresterea punctului de pensie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut precizari cu privire la Legea pensiilor cat si despre cresterea punctului de pensie in contextul in care legea a fost atacata la CCR. El a precizat ca se va respecta.

Semne bune anul are: Ministrul Muncii anunta ca plata pensiilor se va incheia cu doua zile dupa termen! Budai: intarzierea este justificata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a anuntat ca luna aceasta plata pensiilor prin Posta Romana se va face pana in data de 17 ianuarie, fiind decalata cu doua zile, dar ca intarzierea.

Ministrul Muncii: Avem un proiect privind pensia ocupationala suplimentara

Ministerul Muncii a realizat un proiect de lege prin care vrea completarea arhitecturii sistemului de pensii din Romania, prin acest cadru legislativ fiind permisa obtinerea unei pensii ocupationale suplimentare, a anuntat sambata, la Romania TV, ministrul Marius Budai.

NASA a facut anuntul: Acesta este cel mai mare PERICOL!

Chiar si pentru cei care zboara frecvent cu avionul, stiind pe de rost procedurile, anuntul NASA a constituit o surpriza. Nimeni nu a spus asta pana acum, cu o asa claritate. Din pacate, de fiecare data cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )