Libnet.ro
UNICEF

19:15

APARITIE NEOBISNUITA a lui Elon Musk: Seful Tesla a fumat marijuana in timpul unei emisiuni live (VIDEO)

B1 B1,
APARITIE NEOBISNUITA a lui Elon Musk: Seful Tesla a fumat marijuana in timpul unei emisiuni live (VIDEO)

Elon Musk, CEO Tesla, a fumat marijuana in timpul unui show online, realizat de actorul de comedie Joe Rogan. in cele doua ore de transmisiune in direct Musk a baut whiskey si a fumat o tigara realizata din. continuă pe B1

VIDEO Elon Musk a fumat marijuana in timpul unui interviu. Efectul asupra actiunilor Tesla

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a parut ca fumeaza marijuana in timpul unui interviu, iar acest fapt, impreuna cu anuntul demisiei directorului contabil dupa doar o luna in aceasta functie, a dus vineri la scaderea actiunilor companiei cu pana la 9%.

VIDEO Elon Musk a fumat iarba, a baut whisky si s-a jucat cu aruncatorul de flacari n timpul unui interviu

Elon Musk i-a acordat un lung interviu comediantului Joe Rogan, iar in timpul discutiei a fumat marijuana, a baut whisky si s-a jucat cu aruncatorul de flacari. Musk a vorbit despre viata lui, despre Tesla, despre inteligenta artificiala si despre pasiunea sa pentru postarile de pe Twitter. Faptul ca a fumat marijuana a starnit noi controverse, mai ales ca unii il acuza ca fumeaza des si atunci posteaza mesaje neinspirate pe Twitter. Musk a negat ca ar fuma des iarba.

O noua idee de afacere a antreprenorului n serie Elon Musk: Avionul electric care decoleaza vertical

Inginerul,inventatorul,antreprenorul,investitorulsiprogramatorul Elon Musk a prezentat intr-un interviu amanuntit o noua idee de afacere pe care o are in plan. Invitat la podcastul lui Joe Rogan, difuzat in direct pe YouTube, Musk a vorbit despre un avion electric, capabil sa decoleze si sa aterizeze vertical VTOL).

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )