Libnet.ro
UNICEF

11:15

Aparitie surprinzatoare la Brit Awards 2017: Katy Perry aduce pe scena scheletele lui Donald Trump si Theresa May (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Aparitie surprinzatoare la Brit Awards 2017: Katy Perry aduce pe scena scheletele lui Donald Trump si Theresa May (FOTO, VIDEO)

Gala Brit Awards 2017, care s-a desfasuat miercuri la Londra, a adus in fata publicului doua schelete care ii infatisau pe Donald Trump si Theresa May. Cantareata Katy Perry, care a. continuă pe B1

Castigatorii BRIT Awards 2017. Katy Perry a sustinut un recital inedit prin care a facut o noua declaratie politica la adresa lui Donald Trump VIDEO

David Bowie a fost marele castigator al galei BRIT Awards 2017, fiind recompensat post-mortem cu doua dintre cele mai importante trofee ale galei. Printre premianti s-au numarat si celebrele cantarete Adele, Beyonce, dar si debutantul RagnBone Man.

David Bowie, marele castigator al galei BRIT Awards 2017

Cantaretul David Bowie a fost marele castigator al galei BRIT Awards 2017, organizata miercuri seara la Londra, unde legendarul artist, decedat in 2016, s-a impus la categoriile cel mai bun artist solo britanic si albumul britanic al anului, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Brit Awards 2017: Cei mai buni artisti ai anului din industria muzicala britanica

Cantareata Emeli Sande a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna artista solo britanica, David Bowie cu cel pentru cel mai bun artist solo britanic, acordat postum, iar The 1975 a primit.

Clipul zilei Katy Perry a adus scheletele lui Trump si May pe scena Brit Awards

Spre deosebire de alte ceremonii recente, Brit Awards a fost in general lipsita de mesaje politice sau de protest, exceptie facand artista Katy Perry, care a adus miercuri pe scena londoneza din O2 Arena doua schelete gigantice care ii reprezenta, in viziunea ei, pe Donald Trump si Theresa May, potrivit AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )