Libnet.ro
UNICEF

19:31

A aparut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

Playtech Playtech,
A aparut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

Multe dintre dispozitivele pe care le avem la noi isi pot partaja conexiunea de date. Totusi, Huawei E5786 este mult mai eficient decat concurenta. Desi la MWC producatorii se pot arunca la cativa termeni de marketing greu de testat printre standurile din Barcelona, nu este exclus ca cei de la Huawei sa nu fi exagerat atunci cand au vorbit de Huawei E5786. Huawei E5786 este clasificat ca fiind cel mai rapid hotspot mobil la ora actuala, capabil de partajarea unei []. continuă pe Playtech

Cea mai mica insecta-drona din lume are 20 de grame

Oamenii de stiinta olandezi au creat cea mai mica insecta-drona din lume, o sosie robotizata a unei libelule cu vedere in 3D, care ar putea sa revolutioneze o gama vasta de activitati, de la organizarea.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

Bucurestiul coboara trei pozitii in topul celor mai scumpe piete de birouri din lume

Bucurestiul a coborat trei pozitii, pana pe 45, in clasamentul celor mai scumpe 67 piete de birouri din lume, desi nivelul chiriilor in zona centrala a urcat usor in 2013, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliara CushmanWakefield.

Cea mai veche coperta din lume cu Superman a fost vanduta cu peste 285.000 de dolari

O coperta originala a revistei de benzi desenate Action Comics No. 15, ce reprezinta cel mai vechi desen cu Superman care a supravietuit pana in prezent, datand din august 1939, a fost vanduta, vineri, cu.

Virginia Ruzici: Inca nu-mi dau seama la ce nivel e Simona Halep fata de primele clasate din lume

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei, jucatoarea din Romania ajungand pe locul 7 in lume. Important va fi s-o vedem pe Simona cum se prezinta in fata jucatoarelor foarte puternice, primele 3-4 din lume acum, cele mai in forma. Inca nu-mi dau seama la ce nivel e fata de ele, a declarat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep.

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

Elena Udrea, la B1 TV: PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta

Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu primesc functiile pe care le cer in Guvern si nu le pasa deloc de electorat. PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta. S-a spus foarte clar din interiorul PSD ca un partid candideaza cu presedintele lui. Ce se intampla acum, ca ramane PSD la guvernare, ca PNL va trece in opozitie, dupa ce s-a pupat 3 ani cu Ponta, asta nu mai intereseaza pe nimeni, a spus Elena Udrea in cadrul emisiunii Sub semnul ? de pe B1 TV. Aceasta nu crede ca Antonescu va reusi sa treaca drept liderul autentic al dreptei romanesti indiferent daca se rupe de PSD.

Elena Udrea: PSD va candida sigur la prezidentiale, cel mai probabil cu Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea afirma ca este clar faptul ca PSDva avea candidat propriu la prezidentiale, iar cel mai probabil Victor Ponta va fi acesta. Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu.

Pentagonul vrea sa aduca efectivele fortelor terestre la cel mai scazut nivel din 1940

Pentagonul vrea sa reduca efectivele fortelor terestre americane si sa le aduca la cel mai scazut nivel din 1940, transmite AFP. Secretarul american al Apararii ChuckHagel mentioneaza ca masura.

Cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata prezinta detalii interesante despre Pamant

Un cristal de zirconiu este considerat cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata pe Pamant. Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin spun ca aceasta descoperire indica formarea scoartei la scurt timp dupa crearea planetei si ca fragmentul de zirconiu este o ramasita de atunci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )