Libnet.ro
UNICEF

01:05

Au aparut cifrele oficiale! Cat castiga, de fapt, Andreea Esca

Antena3 Antena3,
Au aparut cifrele oficiale! Cat castiga, de fapt, Andreea Esca

Despre Andreea Esca se vehiculeaza de ani de zile ca primeste un salariu generos de la postul de televiziune unde prezinta jurnalul de stiri. in presa au aparut veniturile obtinute de firma de programe. continuă pe Antena3

Andreea Esca, text emotionant despre Romania si despre ea: Prietenul meu, medic neurolog de exceptie, castiga cat sa traiasca de la o leafa la alta

Andreea Esca 45 de ani) semneaza un text emotionant de 1 Decembrie in care marturiseste ca a ajuns la concluzia ca va avea sfarsitul acrtritei Stela Popescu, facand referire la faptul ca munceste pana la epuizare, si subliniaza problemele Romaniei, mai ales in ceea ce priveste sanatatea si educatia. Vedeta face insa si o promisiune: va continua sa-i ajute pe ceilalti.

Am ajuns la concluzia ca VOI AVEA SFARSITUL Stelei Popescu!. Andreea Esca, MESAJ SOCANT de 1 decembrie!

Andreea Esca a transmis un mesaj tuturor romanilor, de 1 decembrie. De asemenea, celebra stirista a marturisit ca s-a gandit la faptul ca va avea sfarsitul regretatei Stela Popescu, care.

Andreea Esca, profetie cutremuratoare de Ziua Nationala: Voi muri precum Stela Popescu

Cunoscuta prezentatoare de stiri scrie un text emotionant de Ziua Nationala a Romaniei. Dar ofera si un scenariu ciudat asupra modului in care ea, Esca, ar putea muri. De 1 decembrie ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )