Libnet.ro
UNICEF

12:45

Au aparut imaginile interzise cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

B1 B1,
Au aparut imaginile interzise cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Asa cum bine stim relatia dintre Roxana Vancea si Mihai Bendeac este cu suisuri si coborasuri. Desi in urma cu cateva zile fosta asistenta a emisiunii Neata cu Razvan si Dani posta fotografii in ca. continuă pe B1

A LUAT FOC! Reactia de ZILE MARI a lui Mihai Bendeac, dupa ce Roxana Vancea s-a maritat cu SUPER-POMPATUL: Se lasa cu PARUIALA! (GALERIE FOTO)

Roxana Vancea pare sa treaca prin cea mai fericita perioada a vietii ei. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta s-a maritat de curand cu Dragos Syko, iubitul sau. Sotul Roxanei are un copil dintr-o casnicie anter.

DUMNEZEULE, CE DRAMA TRAIESTE! Mihai Bendeac are GRAVE PROBLEME DE SANATATE! E nevoit sa apeleze chiar si la CHIROTERAPIE

Mihai Bendeac, unul din cei mai talentati actori din noul val, apare mereu cu zambetul pe buze, insa ascunde o mare durere.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere fanii, publicand un mesaj emotionant si o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, starnind, astfel, imaginatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )