Libnet.ro
UNICEF

21:15

Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

B1 B1,
Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o marturisire inedita despre relatia cu Mihai Bendeac. continuă pe B1

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere toti fanii, publicand un mesaj emotionant despre colega sa de emisiune, cantareata Delia Matache, alaturi de o ipostaza inedita in care apare alaturi de.

Medicii au CONFIRMAT: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca acum 15 ani a decis sa renunte la religia ortodoxa. El a sustinut ca nu crede in religii, ci in lucruri simple si frumoase precum bunatate, mila si dreptate. Actorul a.

Actorul MIHAI BENDEAC si cantareata DELIA sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe internet o fotografie in care apare alaturi de Delia. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci sensibilitati care ma determina ajuta sa nu o omor, aceasta fiinta are.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al showului X Factor, iar in timpul auditiilor a ajuns la concluzia ca isi doreste sa devina tata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )