Libnet.ro
UNICEF

13:15

A aparut de nicaieri la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca e chiar el

Antena3 Antena3,
A aparut de nicaieri la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca e chiar el

Joi, 2 mai, a avut loc inmormantarea lui Razvan Ciobanu, decedat in a doua zi de Paste, intr-un accident de masina. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a numarat fostul iubit, Marius, dar si vedete. continuă pe Antena3

Iulia Albu, ADEVARUL despre cei care au fost la inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Unii au venit pentru a-i fixa cuiul pe care i l-am batut deja in sicriu

Iulia Albu rupe tacerea dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Razvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greselile pe care le-a facut el ca om, el ramane un mare designer al Romaniei. Azi l-am cond.

Impresionant... inmormantarea lui Razvan Ciobanu a luat sfarsit! Mama lui s-a prabusit langa cavou

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu a avut loc astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost pus in cavou, moment in care Mama regretatului designer s-a prabusit in momentul in care sicriul cu trupul.

Cum a venit Iulia Albu imbracata la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Toata lumea a intors capul FOTO

Iulia Albu a surprins pe toata lumea la inmormantarea designerului Razvan Ciobanu. Vedeta tv a venit imbracata intr-o tinuta aparte, cu o palarie mai putin obisnuita. Trebuie sa ne amintim de.

Ce surpriza! Cum a aparut Mircea Solcanu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a fost condus astazi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum si a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Capitala. Familia, prietenii, colegii si toti cei care l-au cunoscut au venit sa ii aduca.

Ce spune Biserica Ortodoxa despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Va avea sau nu preot la ceremonie

Dupa moartea fulgeratoare a designerului Razvan Ciobanu, in presa au aparut diferite ipoteze despre imprejurarile producerii accidentului, dar si despre modul in care va fi inmormantat designerul. Acesta.

Acuzatii la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Cine a rupt tacerea

Razvan Ciobanu a fost inmormantat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Capitala. Designerul isi va dormi somnul de veci alaturi de strabunicul si bunicul sau. Printre vedetele prezente la inmormantare.

Dezvaluire-exploziva facuta cu putin timp inainte de inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Pur si simplu nu pot face asta!

Decizie surprinzatoare anuntata cu cateva ore inainte ca designerul Razvan Ciobanu sa fie inmormantat. Creatoarea de moda Adina Buzatu a anuntat ca nu va participa la funeralii. Dragilor, dupa o.

Reactie incredibila la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. O femeie a inceput sa tipe tare: Ei l-au omorat...

Foarte multi oameni s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Razvan Ciobanu. Pe langa multe vedete care si-au facut aparitia, indurerate, la biserica, au venit si oameni obisnuiti, care il.

Iulia Albu, aparitie HALUCINANTA la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Oamenii si-au facut cruce... (FOTO, VIDEO)

Iulia Albu a socat intreaga multime venita la slujba de inmormantare a fostului ei coleg, Razvan Ciobanu. Fashion-editorul a atras toate privirile cu tinuta sa excentrica marcata de o palarie cu.

Detalii uimitoare despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Ce spune un preot: A declarat in repetate randuri ca nu este fiul lui Dumnezeu si biserica nu-i poate fi alaturi

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )