Libnet.ro
UNICEF

11:45

A aparut un nou focar de coronavirus in Romania. Zeci de oameni au COVID-19!

Antena3 Antena3,
A aparut un nou focar de coronavirus in Romania. Zeci de oameni au COVID-19!

E focar de coronavirus la un centru de reabilitare neuropsihica din judetul Vaslui. Zeci de oameni, pacienti si angajati, au COVID-19. Centrul intra in carantina pentru doua saptamani. continuă pe Antena3

Un nou focar de coronavirus in judetul Vaslui: Peste 60 de persoane, infectate cu coronavirusla un centru de recuperare neuropsihica

Un nou focar de coronavirus pune in alerta autoritatile din judetul Vaslui. Nu mai putin de 63 de persoane au fost confirmate pozitiv cu SARS-Cov-2 la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica.

Un nou focar de coronavirus in judetul Buzau: Zece angajati ai Azilului de batrani Tisau, diagnosticati cu COVID-19

Un nou focar de coronavirus a fost descoperit in judetul Buzau, la Azilul de batrani incredere, speranta, intelegere din Tisau. Zece angajati ai centrului au fost diagnosticati cu COVID-19, numarul.

Un nou focar de coronavirus alerteaza Romania! Judetul unde au aparut probleme mari

Zece angajati ai unui azil de batrani din judetul Buzau au fost diagnosticati cu coronavirus. Numarul focarelor active de infectie cu COVID-19 a ajuns la noua, a transmis Prefectura Buzau.

Nou focar de Covid la un centru de plasament din Prahova: 22 de copii au fost depisatati pozitiv

Un nou focar de COVID-19, al 12-lea activ in judetul Prahova, a fost confirmat, sambata dupa-amiaza, la un centru de plasament din Valenii de Munte, 22 de copii fiind testati pozitiv pentru noul coronavirus pana la acest moment.

CORONAVIRUS Romania: Bucurestiul ramane pe primul loc in topul infetarilor cu SAS-CoV-2. Alte 2 judete se apropie de pragul de 5.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 68. 046 de infectari si 2. 904 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 415 de persoane si decesul a 44 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )