Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti pe Facebook anuntul desemnarii lui Ludovic Orban in scaunul de premier. Am decis sa-l desemnez premier pe domnul Ludovic Orban. Este presedintele PNL, cel mai mare . continuă pe Antena3

Dancila: in lipsa unui program de guvernare, Klaus Iohannis trage de timp

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de guvern ca, in lipsa unui progra.

Rasturnare de situatie. USR ar putea sa nu voteze Guvernul PNL. Decizia anuntata in urma cu putin timp

In aceasta marti, a fost anuntat ca USR ar putea sa nu isi exprime votul pentru un Guvern PNL, daca nu isi asuma un calendar pentru alegerile anticipate. De asemenea, cel care a facut aceste declaratii a fost deputatul Cristian Seidler. Potrivit acestuia, nimeni din partea USR nu ar fi mentionat ca sustine 100% un .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL. Cum a fost surprins presedintele in centrul Timisoarei. FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei. Cum a fost surprins liderul statului? Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei Motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a trecut, asa ca in casa PNL e liber la sarbatoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate .

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )