Libnet.ro
UNICEF

15:30

Au aparut primele detalii despre viitoarea trilogie Star Wars

Playtech Playtech,
Au aparut primele detalii despre viitoarea trilogie Star Wars

Star Wars este unul dintre cele mai indragite branduri din cinematografie si se pare ca sirul filmelor din franciza nu se va incheia prea curand. Fanii Star Wars asteapta cu sufletul la gura episodul opt din saga inceputa in urma cu patru decenii. Dupa ce J. Abrams a scris si regizat The Force Awakens in []. continuă pe Playtech

Disney anunta ca pregateste o noua trilogie Star Wars

Grupul Disney a anuntat joi ca pregateste o noua trilogie Star Wars, epopeea intergalactica care reprezinta unul dintre cele mai mari succese din cinema, relateaza agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Star Wars continua cu o noua trilogie

Grupul Disney a anuntat ca pregateste o noua trilogie Star Wars, epopeea intergalactica care reprezinta unul dintre cele mai mari succese din cinema.

Cea mai cunoscuta nava din Star Wars a fost gasita pe Google Maps

Disney a fost sabotat de Google Maps. Nava spatiala din Star Wars, a doua cea mai cunoscuta nava din istorie, se poate vedea pe Google Maps. Cand de gandesti la o companie atat de mare ca Disney, care produce mai multi bani decat multe tari, ai crede ca sunt mai inspirati in alegeri si, mai [].

Cum a schimbat-o pe Simona Halep relatia cu noul ei iubit. Detalii despre prietenia dintre cei doi

Simona Halep a aparut pentru prima data alaturi de iubitul ei, Radu Barbu, un tanar antrenor de tenis, fost jucator.

Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care l-au protejat pe Liviu Dragnea in urma cu o luna la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde liderul PSD a fost audiat in dosarul privind abuzul in serviciul. Potrivit lui Stefanescu, acestia sunt oamenii care au adus onoare tarii si au venit la ICCJ din proprie initiativa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )