Libnet.ro
UNICEF

19:30

Au aparut primele imagini cu avionul prabusit in care se afla Emiliano Sala. Un cadavru este vizibil in epava (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Au aparut primele imagini cu avionul prabusit in care se afla Emiliano Sala. Un cadavru este vizibil in epava (FOTO, VIDEO)

Au aparut primele imagini cu avionul prabusit in Canalul Manecii, in care se afla fotbalistul Emiliano Sala. Epava a fost descoperita la aproximativ 63 de metri sub apa si, in imaginile transmise de. continuă pe B1

Digi Sport: Din respect pentru familii, nu voi spune mai multe! Cine a gasit epava avionului n care se afla Emiliano Sala

Epava avionului in care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost gasita ieri, pe fundul Canalului Manecii. Seful echipei private de cautare, David Mearns, a confirmat pe contul sau de Twitter descoperirea epavei, la fel AAIB, organizatia britanica de investigare a accidentelor aviatice.

Emiliano Sala. Anchetatorii au descoperit un corp in avionul prabusit in care se afla fotbalistul VIDEO

Imaginile video au permis reperarea corpului unuia dintre ocupantii epavei avionului care ii transporta pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala si pe pilotul David Ibbotson, a anuntat, luni, Biroul de.

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

A aparut prima imagine cu epava avionului in care se afla Emiliano Sala

Luni, la o zi dupa anuntul gasirii pe fundul Canalului Manecii a epavei avionului Piper Malibu disparut de pe radare in urma cu doua saptamani, a fost data publicitatii si prima imagine cu epava aparatului de zbor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )