Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce a aparut pe site-ul UEFA despre Ianis Hagi, dupa evolutia de la Euro U21. Nici tatalui sau nu i-a venit sa creada

Playtech Playtech,
Ce a aparut pe site-ul UEFA despre Ianis Hagi, dupa evolutia de la Euro U21. Nici tatalui sau nu i-a venit sa creada

Prestatiile tricolorilor la Campionatul European U21 au avut ecou in presa internationala. Jurnalistii din Franta si din Marea Britanie au scris despre performantele pustilor antrenati de Mirel Radoi, iar pe contul oficial de Facebook al UEFA a fost postat un mesaj care elogiaza evolutia lui Ianis Hagi de la acest turneu. Ianis Hagi, apreciat de . continuă pe Playtech

LEquipe, despre Ianis Hagi: Straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna

Inaintea duelului dintre Romania si Franta de la CE Under 21, cotidianul LEquipe i-a dedicat un material lui Ianis Hagi, cu titlul Hagi, mostenitorul Carpatilor. Jurnalistii din Hexagon au notat ca mijlocasul nationalei Under 21 a Romaniei straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna, unde atrage toate privirile.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

Francezii lauda starul Romaniei in ziarul lor de sport cel mai important: Articol superb dedicat lui Ianis Hagi

LEquipe crede ca, asa cum Gheorghe Hagi a fost liderul Generatiei de Aur, si fiul sau, Ianis e chipul generatiei care vrea sa redreseze echipa nationala a Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )