Libnet.ro
UNICEF

01:05

A aparut testul care iti determina intolerantele alimentare!

ADPM ADPM,
A aparut testul care iti determina intolerantele alimentare!

Pinner Test este un test de ultima ora de depistare a intolerantei alimentare, cu o metodologie medicala avansata, denumita Microarray Plus. Prin colaborarea cu laboratoarele Microtrace din Italia se pot determina acum care sunt cele mai uzuale 200 de alimente care nu sunt tolerate de organism si astfel se poate dezvolta un plan nutritional personalizat. Continue reading . continuă pe ADPM

Testul mortii! A aparut laserul care iti spune cat timp mai traiesti!

Pentru aceia dintre voi care sunt tari de inima a aparut acum un test revolutionar, care iti poate prezice data mortii. Cercetatorii tocmai au lansat un test pe baza laser care indica cat starea de sanatate a celulelor corpului, iar pe baza rezutatelor se poate spune exact ce perioada de viata are persoana testata. Continue reading .

Utile:De ce scrasnim din dinti noaptea?; 7 produse care iti apara pielea in zilele caniculare; Alimente care iti intaresc vederea; Tine la distanta tulburarile digestive!

Cinci boli care le afecteaza mai des pe femei. Majoritatea bolilor afecteaza atat femeile cat si barbatii in aceeasi masura, insa unele afectiuni apar mai des. Top sapte solutii naturale si eficiente pentru diminuarea cearcanelor. Desi niciun tratament crema, gel sau retete naturiste) nu va reusi sa va scape definitiv.

Faze Tari:Printul William, Kate si bebelusul regal au ajuns topping de pizza; Cazurile care iti fac pielea de gaina! Copiii acestia nu imbatranesc niciodata; Artista agresata sexual pe scena, in timpul spectacolului! Publicul a crezut ca totul face parte

Televiziunea chineza a lansat un site care transmite non-stop imagini cu ursi panda. Iubitorii ursilor panda din intreaga lume pot acum sa urmareasca simpaticele animale la orice ora. Animale pe care oamenii le mananca si la care nu te-ai fi gandit. Fiecare popor are bizareriile lui, mai ales cand este vorba despre bucataria sa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )