Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce a aparut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce a aparut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la scandalul cozilor la vot din tara si din diaspora. Dragi romani, oriunde ati vota, in orice oras al lumii sau. continuă pe Antena3

SOC iN ZIUA ALEGERILOR: Un barbat s-a iMPUSCAT in cap, in urma cu putin timp!

Un barbat in varsta de 41 de ani din Cluj s-a impuscat in cap intr-un poligon privat din Floresti, aflat in incinta unui complex comercial. Martorii au chemat imediat ambulanta, dar medicii n-au mai putut.

Cristian era in urma cu putin timp in Gara de Nord din Bucuresti, cand s-a dezlantuit dezastrul. La wc dai 1,5 lei, dar e o bomba, pe jos in toata gara este un jeg si o mizerie de nedescris

Furtuna care a lovit Bucurestiul vineri dupa-amiaza a creat probleme si la metrou, dar si in Gara de Nord. Cristian, unul dintre numerosii trecatori prin Gara, a fost socat de ceea ce i-a fost dat sa.

Erau in urma cu putin timp la metrou, la Aviatorilor, cand au zarit ceva naucitor pe la picioare. Aveti ocazia sa prindeti peste ??? Metrorex va ureaza fir intins!!! VIDEO

Furtuna care a cuprins vineri dupa-amiaza Bucurestiul a creat suficiente probleme, iar acestea nu i-au ocolit pe bucuresteni nici la metrou. Bunaoara apa a ajuns si in statia de metrou de la.

A facut amor pasional cu iubitul ei si a ajuns la Urgente. Dupa putin timp, tanara a murit in chinuri groaznice, dupa un joc erotic absolut nevinovat. Atat de multe femei fac si ele asta!

O tanara mama care s-a ranit la incheietura mainii in timp ce facea dragoste cu partenerul ei a murit dupa ce a dezvoltat o infectie rara cu un tesut care devoreaza carnea, a dezvaluit o ancheta citata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )