Libnet.ro
UNICEF

18:15

Apel de 20 milioane euro lansate pentru cooperarea transfrontaliera Romania-Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apel de 20 milioane euro lansate pentru cooperarea transfrontaliera Romania-Serbia

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a lansat, ieri, cel de-al doilea apel de proiecte din cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia, apel care are un buget de aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al MDRAPFE trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,13 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28,49 milioane de lei 6,13 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 3,19 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de doar 3,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de doar 14,8 milioane de lei 3,19 milioane euro), sub rulajul inregistrat vineri 7,3 milioane de euro).

Drum strategic de 73 milioane euro in nordul Moldovei. Este unul dintre cele mai costisitoare contracte de reabilitare a drumurilor judetene, din Romania

Vineri autoritatile din Botosani au semnat contractul de finantare a unui drum strategic in valoare de peste 334 de milioane de lei, adica 73 milioane euro. Artera rutiera va avea 107 kilometri lungime si va lega judetele Botosani si Iasi. La semnarea contractului au fost prezenti vicepremierul Stanescu si ministrul Fondurilor Europene.

One United Properties vinde obligatiuni de 20 mil. euro pentru continuarea dezvoltarilor de apartamente

Compania One United Properties anunta emiterea de obligatiuni de 20 de milioane de euro, cu scadenta la patru ani, prin plasament privat, subscrise integral de fonduri aflate in co-management de catre Credit Value Investments din Polonia. Sumele vor fi.

BERD si BEI vor oferi Chisinaului un imprumut de 55 de milioane de euro pentru reabilitarea Cailor Ferate din Moldova

Prim-ministrul Pavel Filip si vicepresedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Alain Pilloux, au avut marti, 28 noiembrie, o intrevedere pe platforma Tbilisi Belt and Road Forum 2017. Partile au discutat despre parteneriatul Republica Moldova BERD si posibilitatile de consolidare a acestuia.

Plata subventiilor catre fermieri risca intarzieri: Siveco a dat in judecata APIA, dupa ce a fost exclusa de la licitatia de peste 21,2 milioane euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri

Licitatia de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA a ajuns in instanta. Siveco a dat in judecata APIA, saptamana trecuta, dupa ce oferta companiei IT a fost exclusa de la licitatie pe motiv ca amenda primita de Siveco de la Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii similare organizate de APIA in 2008 si plata unor penalitati de intarziere contractuale ar reprezenta cazuri de excludere din procedura. Siveco respinge, in contestatia facuta la tribunal, motivele invocate de APIA si prezinta documente justificative potrivit carora si ceilalti ofertanti, Teamnet si Telekom s-ar afla in situatii fie similare, fie mult mai grave, daca s-ar aplica aceeasi interpretare a motivelor de excludere a Siveco din procedura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )