Libnet.ro
UNICEF

15:15

Apel al membrilor comunitatii academice din Iasi pentru apararea statului de drept

Hotnews Hotnews,
 Apel al membrilor comunitatii academice din Iasi pentru apararea statului de drept

79 de de reprezentanti ai universitatilor, institutelor de cercetare si oameni de cultura din Iasi au semnat pana la acesta ora un apel pentru apararea statului de drept din Romania. Constienti de faptul ca atacul asupra justitiei reprezinta inceputul alunecarii Romaniei catre un sistem oligarhic, iliberal, in care intreaga putere va apartine unui grup restrans de persoane, subsemnatii fac un apel public catre cetatenii Romaniei de a se implica, in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene. continuă pe Hotnews

Profesorii de la Cuza se revolta fata de rectorul suspendat Tudorel Toader. Protest anuntat pe treptele universitatii

Mai multi profesori de la Universitatea Al. Cuza din Iasi au semnat o petitie online intitulata Apel al comunitatii academice din Iasi pentru apararea statului de drept. in acelasi timp, cadrele didactice au programat un protest in fata institutiei de invatamant.

Un medic stomatolog din Iasi, in coma dupa ce a baut alcool metilic

Un barbat in varsta de 35 de ani, medic stomatolog iesean, a baut o cantitate insemnata de alcool, consumand de asemenea si alcool metilic, nestiindu-se momentan din ce sursa. Initial a ajuns in Unitatea de.

Halep a muncit din greu pentru a trece de Kozlova

Meci greu pentru Simona Halep, duminica, in turul 3 la Indian Wells contra ucrainencei Kateryna Kozlova, o jucatoare venita din calificari care i-a pus serioase probleme numarului doi mondial.

Surse: Primele nume din PSD pentru europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca in cel mult doua saptamani va fi gata lista formatiunii pentru alegerile eurorparlamentare din 26 mai. Surse politice din PSD au declarat ca cele mai mari .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )