Libnet.ro
UNICEF

18:30

Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Adevărul Adevărul,
Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Primarul Berlinului, Michael Muller, a facut apel vineri la presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sa renunte la proiectul sau de a construi un zid intre SUA si Mexic, reamintind suferintele produse nu doar in Germania, ci si in intreaga Europa de Zidul Berlinului, transmit AFP si DPA. continuă pe Adevărul

Senatorul John McCain se arata critic cu privire la posibilitatea ridicarii sanctiunilor impotriva Rusiei de catre Donald Trump

Presedintele Comisiei pentru Servicii Armate din Senat, John McCain, i-a cerut sambata dupa-amiaza presedintelui Donald Trump sa nege imediat speculatiile cu privire la posibilitatea ridicarii sanctiunilor economice impuse de Statele Unite impotriva.

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters.

ONU face apel la Donald Trump sa pastreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati

Organizatia Natiunilor Unite a lansat sambata un apel catre presedintele american Donald Trump sa patreze lunga traditie a Statelor Unite de a primi refugiati si sa nu faca diferente de rasa, nationalitate sau religie, relateaza AFP.

Donald Trump considera ca sentinta soldatului Chelsea Manning nu ar fi trebuit redusa de catre Barack Obama

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca o considera pe Chelsea Manning o tradatoare nerecunoscatoare, a carei sentinta nu ar trebui redusa, informeaza The Independent.

Noua presedintie Donald Trump - reflectii

Donald Trump a preluat functia de presedinte al SUA. A avut loc o tranzitie pas and 172;nica, adjectivul fiind subliniat obsesiv de catre comentatorii locali. Noul presedinte - salutat de zeci de milioa and 172;ne, cu oponenti de zeci de milioane. Este cel mai contestat presedinte in epoca moderna. Nu este insa impresionat de critici, fiind activ in a riposta tout azimut. Ramane de vazut daca, la capatul mandatului, va reusi sa atinga obiectivele cu care a castigat campania.

Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru a suspenda primirea refugiatilor in SUA

Presedintele Donald Trump a semnat vineri noaptea un ordin executiv care suspenda primirea refugiatilor si impune controale dure pentru cetatenii a sapte tari predominant musulmane care vor sa viziteze Statele Unite. Prin acest ordin executiv,.

Senator republican: Donald Trump transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei

Senatorul american Rob Portman a comentat, vineri, declaratiile lui Donald Trump privind o posibila ridicare a sanctiunilor impuse Rusiei, afirmand ca noul lider de la Casa Alba transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre acest lucru, relateaza Reuters.

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, timp de o ora, imediat dupa ce Nieto isi contramandase vizita in Statele Unite, in semn de protest fata de politica lui Trump.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )