Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel de ultima ora al Politiei. Sofer fugar, dupa ce a lovit cu masina o copila de 11 ani

Antena3 Antena3,
Apel de ultima ora al Politiei. Sofer fugar, dupa ce a lovit cu masina o copila de 11 ani

Politia face un apel de ultima ora pentru gasirea unui sofer care a lovit cu masina o fata de 11 ani, dupa care a fugit. Totul s-a intamplat vineri seara, iar imaginile de pe camerele de supraveghere arata ca soferul a oprit initial la locul accidentului, dar a plecat la scurt timp. continuă pe Antena3

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti .

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Fost sef al serviciilor secrete, impuscat mortal la Erevan! Detalii de ultima ora

Fostul sef al Serviciului National de Securitate SNB) al Armeniei, Georgy Kutoyan, a murit dupa ce a fost impuscat mortal la Erevan. Trupul fostului director al SNB, Goergy Kutoyan, a fost gasit cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )