Libnet.ro
UNICEF

07:00

Apel umanitar pentru o tanara de 19 ani din Alba, ranita grav in accident rutier. Denisa poate sa ramana paralizata

Adevărul Adevărul,
Apel umanitar pentru o tanara de 19 ani din Alba, ranita grav in accident rutier. Denisa poate sa ramana paralizata

O tanara in varsta de 19 ani din Alba, care se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din Targu Mures, are nevoie de ajutor financiar pentru a avea o sansa la viata. Denisa a fost ranita grav intr-un accident rutier ce a avut loc duminica, in Apuseni, in zona orasului Abrud. continuă pe Adevărul

O tanara de 19 ani a murit de cancer, dupa ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu

O tanara de doar 19 ani a murit de cancer de colon, dupa ce s-a prezentat la medic, iar doctorul i-a prescris medicamente care nu aveau legatura cu starea ei de sanatate. Megan Pryde era din A.

O tanara de 28 de ani, din Arad, disparuta de acasa de mai bine de trei luni

O tanara in varsta de 28 de ani din Arad a disparut de acasa in urma cu mai bine de trei luni. Rodica Cameran Stefan a plecat de acasa in luna mai si de atunci nimeni nu a mai.

Dupa ce s-a intors cu familia de la picnic, o tanara de 17 ani, din Pucioasa, s-a spanzurat

O tanara in varsta de 17 ani a decis sa incheie socotelile cu viata si s-a spanzurat, duminica, in casa parintilor. Nimeni nu isi explica gestul tinerei, mai ales ca in aceeasi zi fusese impreuna cu familia si cu prietenu ei la picnic.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

Cum poti sa donezi pentru reconstructia Palatului Episcopal din Oradea

Primaria Oradea a deschis conturi speciale pentru cei care doresc sa faca donatii pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, distrus de incendiul din seara de 25 august. Primaria a.

Reportaj in Tabara Meseriasilor: Prima statie solara pentru incarcarea dispozitivelor electrice din Brasov, construita de viitorii electricieni

E-lectron, prima statie solara pentru incarcarea dispozitivelor electrice de transport din Brasov a fost construita de 60 de elevi din Gorj, sub indrumarea mentorilor de la EFdeN, in cadrul Taberei Meseriasilor din Tara lui Andrei. Super.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )