Libnet.ro
UNICEF

12:15

Apelul disperat al unei mame din Baia Mare pe Facebook: Copii, feriti-va!

Antena3 Antena3,
Apelul disperat al unei mame din Baia Mare pe Facebook: Copii, feriti-va!

O mamica din Baia Mare face un apel disperat pe Facebook pentru copii sa fie atenti atunci cand se urca in autobuz. Femeia a postat pe retelele de socializare ca fiul ei a fost atins de catre barbat in. continuă pe Antena3

Doi frati au cazut de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Unul dintre ei a murit

Angajatii ISU Maramures intervin, duminica, pe o strada din Baia Mare, unde doi barbati au cazut in gol de la etajul cinci al unui bloc. Unul dintre acestia a fost gasit decedat, iar al doilea este transportat la spital. 47 Cei doi erau frati. Un vecin a spus ca tinerii locuiau singuri in apartament si traiau din vanzarea de obiecte la targul auto saptamanal care se organizeaza la marginea municipiului Baia Mare.

VIDEO Cine sunt fratii cazuti in gol dintr-un bloc din Baia Mare. Motivul incredibil pentru care unul dintre ei a vrut sa se sinucida

Un barbat de 38 de ani din Baia Mare a murit, iar fratele sau este in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce au cazut de la etajul V al unui bloc de locuinte. Se pare ca unul dintre cei doi frati a dorit sa isi puna capat zilelor din cauza datoriilor acumulate, iar cel mai mic a vrut sa il salveze, insa a cazut si el in gol de la aproximativ 15 metri.

FOTO Doua persoane, cazute in gol de la etajul 5 al unui bloc din Baia Mare. Una dintre ele a murit. Primele date indica sinuciderea

Doua persoane au cazut in gol, duminica dupa pranz, de la etajul al cincilea al unui bloc din Baia Mare. La ora transmiterii acestui material, echipajele de salvatori se afla la fata locului. Medicii au constatat ca una dintre cele doua persoane a murit, in timp ce celalalta este in stare grava, fiind preluata de ambulanta.

Tragedie in Baia Mare. Doi frati s-au aruncat in gol de la etajul cinci din cauza saraciei. Unul dintre ei a murit pe loc

Doi frati au cazut in gol de la etajul cinci al blocului in care locuiau, din municipiul Baia Mare, unul dintre ei decedand in urma impactului, iar celalalt a fost spitalizat cu traumatisme multiple, a precizat,.

Secretara unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant cand lua mita. Ce urma sa faca

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa un flagrant al ofiterilor de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul.

Secretara unei scoli din Bucuresti, cercetata pentru trafic de influenta

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa .

Alesii locali ramasi in functii, in pofida deciziei definitive de incompatibilitate. Cum au fentat hotararea magistratilor

Doi alesi locali din judetul Maramures au fentat decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit careia acestia sunt incompatibili. in contextul modificarii Legii privind integritatea, primarul comunei Sapanta si viceprimarul din Baia Mare raman in continuare pe functii.

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane din Franta. Valoreaza sasemilioane de euro!

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane care locuieste in apropiere de Paris. O pictura care atarna deasupra unei plite in casa batranei s-a dovedit a fi o opera de arta atribuita.

O pictura in valoare de 6 milioane de euro, descoperita in bucataria unei femei din Franta

O femeie in varsta din Franta a descoperit ca icoana pe care o atarnase deasupra plitei, in bucatarie, este o capodopera a pictorului renascentist Cimabue estimata la 6 milioane de euro, relateaza BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )