Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apelul disperat al unei tinere care are fratele de cinci luni internat intr-un spital din Germania: vrem sa-l inmormantam langa mama lui

Adevărul Adevărul,
Apelul disperat al unei tinere care are fratele de cinci luni internat intr-un spital din Germania: vrem sa-l inmormantam langa mama lui

Un tanar din Buzau are zilele numarate pe un pat de spital din Germania, unde se afla internat din toamna anului trecut. Rudele lui Daniel Visan, de 37 de ani, bolnav de cancer, cu metastaza in tot corpul, fac apel la oamenii cu suflet sa doneze bani pentru a-i plati lunile de spitalizare si ca sa-l aduca acasa, pentru a fi inmormantat langa mama lui. continuă pe Adevărul

Sanctionate pentru indrazneala: ingrijitoarele unei gradinite care s-au plans jurnalistilor de veniturile incasate au fost chemate de urgenta la sefi(VIDEO)

Situatie penibilia in Gorj. ingrijitoarele unei gradinite care s-au plans jurnalistilor de veniturile incasate au fost chemate de urgenta de sefi si mustrate pentru asemenea indrazneala. Superiorii lor ne.

Doliu in familia unei cunoscute actrite! Fratele acesteia s-a stins din viata la doar 55 de ani

Actrita Kim Cattral, cunoscuta mai ales pentru rolul din serialul Sex and the City, a anuntat duminica ca fratele ei, in varsta de 55 de ani, a murit. Cu putin timp inainte, aceasta anuntase ca fratele sau.

Arad: Politia,solicitata sa intervina dupa ce o masina cu insemnele Camerei Deputatilor a blocat poarta unei bolnave care avea o urgenta medicala. Incredibil cine era la volan (FOTO)

O malina cu un permis de acces auto si parcare eliberat de Camera Deputatilor a blocat, joi, iesirea din curtea unei case aflate in centrul municipiului Arad, proprietara casei chemand Politia pentru ca avea o ur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )