Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apelul facut de Johnny Depp impotriva deciziei din procesul intentat The Sun pentru defaimare, respins

Adevărul Adevărul,
Apelul facut de Johnny Depp impotriva deciziei din procesul intentat The Sun pentru defaimare, respins

Apelul facut de actorul Johnny Depp impotriva deciziei inaltei Curti de la Londra in procesul intentat tabloidului britanic The Sun pentru defaimare a fost respins, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Noi vesti proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit

Dupa ce a fost dat afara de la studioul Warner Bros, unde filma pentru Fantastic Beasts, apar noi vesti proate pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit actorul?! Ce se intampla acum cu Johnny Depp in urma cu doar doua saptamani, Johnny Depp a anuntat ca a fost nevoit sa paraseasca distributia seriei .

Actorul Mads Mikkelsen il va inlocui pe Johnny Depp in Fantastic Beasts

Actorul danez Mads Mikkelsen a fost ales sa il inlocuiasca pe Johnny Depp in viitorul lungmetraj din franciza Fantastic Beasts, a anuntat studioul Warner Bros, relateaza Reuters.

Cazul Johnny Depp. Defaimare sau manipulare?

Recent, o instanta britanica, inalta Curte din Londra, l-a gasit vinovat pe actorul Johnny Depp de abuz si violenta domestica asupra fostei sale sotii, actrita Amber Heard, pe care ar fi batut-o de cel putin paisprezece ori, in perioada in care au format un cuplu, iar probele administrate au determinat instanta sa le considere in mod substantial adevarate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )