Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aplicatia de autocare FlixBus a primit o finantare de 500 milioane Euro

Hotnews Hotnews,
 Aplicatia de autocare FlixBus a primit o finantare de 500 milioane Euro

Startup-ul german de mobilitate FlixBus, supranumit UBER-ul autocarelor, care activeaza si in Romania, a primit o investitie importanta, potrivit unui comunicat, transmis, vineri, de firma catre StartupCafe. Runda de finantare se ridica la 500 de milioane de euro, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Avi Compact estimeaza o cifra de afaceri de 7,5 milioane euro pentru 2019

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania de 13 ani, estimeaza ca va incheia 2019 cu o cifra de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro, potrivit unui comunicat al companiei.

CNAIR: A fost lansata licitatia pentru finalizarea centurii orasului Targu Mures, estimata la 47 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri, ca a fost postat in sistemul electronic de achizitii publice SICAP) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fara TVA, pentru centura orasului Targu Mures.

Transgaz investeste 64,3 milioane euro in modernizare statiilor de comprimare Onesti si Silistea

Societatea Nationala de Trans-port Gaze Naturale, simbol bursier TGN), a anuntat ca urmeaza sa investeasca 64,3 milioane de euro in modernizarea si dezvoltarea statiilor de comprimare Onesti si Silistea, se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANUL TRECUT: Cramele Recas, cifra de afaceri de peste 38 milioane euro

Cramele Recas, companie infiintata in 1991, a atins, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 38 de milioane de euro 180,981,438 de lei), rezultat care o claseaza pe primul loc pe piata de vinuri din tara noastra, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )