Libnet.ro
UNICEF

09:45

Aplicatia care ii arata lui Bernie Sanders ce inseamna sa ai Internet de mare viteza

Adevărul Adevărul,
Aplicatia care ii arata lui Bernie Sanders ce inseamna sa ai Internet de mare viteza

Din cauza unui mesaj nepotrivit publicat pe Twitter, Bernie Sanders a ajuns mai cunoscut in Romania decat oricare alt candidat la Casa Alba. Acum, exista si o aplicatie dedicata lui. continuă pe Adevărul

Bernie Sanders vrea ca SUA sa beneficieze de o viteza la internet similara cu cea a Romaniei

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la Internet de care beneficiaza americanii facand o comparatie intre America si Romania, informeaza RIA Novosti.

Poate cea mai buna replica pentru Bernie Sanders: cine il invita in Romania sa ne testeze Internetul

Bernie Sanders, candidat pentru presedintia Statelor Unite ale Americii, sustine ca Romania are Internet foarte bun si ar trebui ca tara lui sa invete ceva de aici. O companie il invita in tara sa vada exact cum sta treaba.

Bernie Sanders, pe Twitter: Locuitorii Bucurestiului au acces la internet mai rapid decat majoritatea celor din SUA. Acest lucru este inacceptabil si trebuie sa se schimbe

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din SUA, a facut referire la Bucuresti pentru a scoate in evidenta faptul ca in Statele Unite viteza conexiunilor de internet este inacceptabil de mica. In majoritatea topurilor, Romania se gaseste in primele zece pozitii dupa viteza conexiunilor la internet, in timp ce SUA sta mai rau.

Bernie Sanders, aflat in cursa pentru Casa Alba, vrea ca americanii sa beneficieze de o viteza la internet similara cu cea din Romania

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la internet din tara sa, facand o comparatie intre SUA si Romania.

Ce este testul de viteza al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru investitura democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din Romania a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Astfel, a luat nastere pagina Bernie Speed Test, unde internautii cu ce viteza navigheaza pe internet.

New York Times scrie despre reactia romanilor la tweet-ul candidatului american Bernie Sanders

Cotidianul american New York Times a scris joi despre cum s-au amuzat romanii pe seama tweet-ului prezidentiabilului Bernie Sanders, care a sustinut ca cei mai multi cetateni din Statele Unite au acces la un internet mult mai lent decat cel din Bucuresti, ceea ce este complet inacceptabil.

Paravion il invita pe Bernie Sanders la Bucuresti sa testeze internetul

Bernie Sanders, candidatul democratilor la functia de presedinte al SUA, a postat un mesaj pe contul de Twitter in care afirma ca locuitorii din Bucuresti au o conexiune mult mai rapida la internet, decat cei din SUA, iar acest lucru este inacceptabil si trebuie schimbat.

Senatorul american Bernie Sanders compara viteza internetului din Romania cu cea din SUA: Este inacceptabil

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la Internet de care beneficiaza americanii facand o.

Bernie Sanders ironizat de romani dupa mesajele sale privind viteza Internetului

Agentia de turism Paravion. ro din Romania i-a oferit joi senatorului american Bernie Sanders un bilet de avion gratuit pentru ca acesta sa viziteze Romania, dupa ce senatorul american a criticat drept inacceptabil faptul ca americanii beneficiaza de o viteza mai mica la Internet decat locuitorii Bucurestiului, transmite AP.

Un comedian roman, replici ilare pentru Bernie Sanders

Sergiu Floroaia, unul dintre cele mai cunoscute nume ale scenei de stand-up din Romania, i-a raspuns lui Bernie Sanders, dupa tweet-ul acestuia privind viteza internetului in Bucuresti, fata de Statele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )