Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aplicatia care face ca Bucurestiul sa devina mai accesibil pentru nevazatori

Adevărul Adevărul,
Aplicatia care face ca Bucurestiul sa devina mai accesibil pentru nevazatori

SeeYou este prima aplicatie web din Romania ce conecteaza persoane cu deficiente de vedere cu voluntarii care se ofera sa-i insoteasca, iar la dezvoltarea sa au participat patru programatori, doi dintre acestia fiind nevazatori. continuă pe Adevărul

Monica Pop a gasit detaliul care face diferenta pe strada. Ce trebuie sa purtam pe langa masca

Monica Pop a adus in prim-plan un detaliu pe care multi dintre specialisti l-au uitat din vedere. Ce semnal de alarma a tras cunoscutul medic? La ce mai trebuie sa fie atenti oamenii in aceste vremuri? Monica Pop trage un semnal de alarma. Detaliul care face diferenta in aceste vremuri Invitata la Vorbeste Lumea, Monica .

DOCUMENTE Avalansa de promisiuni populiste in programul de guvernare al PSD: pensii si alocatii marite, impozite mai mici pentru familiile cu copii, credite cu dobanda subventionata de stat

Social-democratii si-au lansat marti, la Romexpo, programul de guvernare, dar si echipa care a lucrat la document. Neoficial, echipa prezentata este de fapt Guvernul din umbra al PSD, iar premierul acestuia este Sorin Grindeanu. Programul propus de PSD abunda in promisiuni electoral-populiste printre care se numara neimpozitarea salariului minim, pensii si alocatii marite, impozite diferentiate in functie de numarul de copii sau credite cu dobanda subventionata.

Care este pasta de dinti perfecta pentru tine. La ce trebuie sa fii atent

Alaturi de alte produse pentru igiena personala, pasta de dinti este printre cele mai utilizate. Cu toate ca multi dintre noi avem acest produs in casa, putini sunt cei care stiu cum trebuie sa alegem produsul, in asa fel incat sa fie cu adevarat benefic pentru igiena orala. La ce trebuie sa fii atent cand .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )