Libnet.ro
UNICEF

16:30

Aplicatia care iti poate salva viata: Te anunta cand va fi cutremur

B1 B1,
Aplicatia care iti poate salva viata: Te anunta cand va fi cutremur

Institutul de Fizica a Pamantului foloseste, mai nou, o aplicatie pentru utilizatorii de telefonie mobila care vor sa afle care cand au loc cutremurele. Puteti primi alerta seismica timpurie pe. continuă pe B1

Gestul care poate salva vieti. UNICEF si OMS lanseaza un apel international

Cresterea numarului de mame care alapteaza poate salva vieti, ii face pe copii mai inteligenti si poate contribui la cresterea economica, potrivit unui raport al Organizatiei Natiunilor Unite dat.

Aplicatia care te anunta ca urmeaza un cutremur

INFP a lansat o aplicatie care te anunta cand urmeaza un cutremur. Alerta este primita cu cateva secunde inainte de producerea seismului. Aplicatia Telegram poate fi instalata din Google Play.

Un model celebru din Rusia a murit. Fanii sunt socati de modalitatea prin care si-a pierdut viata (FOTO)

O femeie motociclist din Rusia, renumita pentru sedintele sale foto indraznete pe motociclete si pentru casacadoriile sale pe Instagram, a avut parte de un accident teribil, care i-a luat viata.

Noua simptome care iti spun ca ai cancer la ficat! Poti crede ca ai gastrita sau ca esti doar foarte obosit!

Cancerul la ficat, in special in stadiile incipiente, poate fi asimptomatic, insa exista anumite semne vizibile care ar putea sugera boala. O sanatate precara a ficatului poate fi cauzata de consumul de prea multa.

Marmureanu anunta cand se va produce urmatorul mare cutremur din Romania! Estimarile sunt iNGRIJORATOARE!

Gheroghe Marmureanu, directorul de onoare al Institutului National de Fizica a Pamantului INFP), a declarat miercuri ca, in urma experientei si cercetarilor sale, urmatorul mare cutremur care se va.

Semnul care iti arata ca esti atacat energetic

Durerile de cap iti dau de inteles ca este atacat energetic. Otetul indeparteaza aceste entitati, a spus numerologul Ioana Stanciu la Antena Stars. Potrivit ei, semnul crucii ne.

Sony si IBM au creat un cartus de 330TB care iti incape in palma

Companiile lucreaza constant la dezvoltarea noilor solutii de stocare, iar cei de la Sony si IBM se pot lauda cu un produs inedit. Compania Sony a lansat un parteneriat cu IBM Research, din Zurich, pentru a crea un nou tip de banda magnetica pentru stocare. Astfel, intr-un cartus pe care il poti tine cu usurinta [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )