Libnet.ro
UNICEF

07:30

Aplicatia care iti spune cat mai ai de trait. Calculul e foarte simplu pentru fiecare roman

Antena3 Antena3,
 Aplicatia care iti spune cat mai ai de trait. Calculul e foarte simplu pentru fiecare roman

Speranta de viata creste la nivel global - persoanele nascute in 2016 vor trai in medie cu sapte ani mai mult decat cele nascute acum 25 de ani, scrie BBC. Introduceti informatiile de mai jos pentru a. continuă pe Antena3

Aplicatia care iti spune cat mai ai de trait. Calculul e foarte simplu pentru fiecare roman

Speranta de viata creste la nivel global - persoanele nascute in 2016 vor trai in medie cu sapte ani mai mult decat cele nascute acum 25 de ani, scrie BBC. Introduceti informatiile de mai jos pentru a.

Cristi Pascu iti spune de ce se ingrasa parul si cum poti scapa de aceasta problema!

Cristi Pascu, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Romania, explica principalele motive ale ingrasarii parului, dar si despre cum poate fi rezolvata aceasta problema.

24IT. Trotineta care iti monitorizeaza miscarile

Laurentiu Matache a prezentat in cadrul emisiuniii 24 IT, trotineta care iti monitorizeaza miscarile. Trotineta electrica suporta o greutate maxima de 100 de kilograme, iar puterea motorului este de 350 W. Cu.

Lucian Isar, atac devastator la adresa lui Mugur Isarescu. Economistul explica de ce seful BNR trebuie inlocuit cat mai repede

Economistul Lucian Isar afirma ca Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), trebuie inlocuit anul acesta, inainte sa ii expire mandatul Isar spune ca precedenta numire in functie a.

Aplicatia care schimba TOT ceea ce stiau soferii despre PARCARE!

Plata parcarii se poate face, incepand de luni, si prin SMS sau printr-o aplicatia mobila gratuita, anunta Primaria Zalau intr-un comunicat de presa referitor la parcarea din localitate. Plata prin sms.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice care iti aduc racoarea in bucatarie

EMAG reduceri combine frigorifice. Vara este aproape aici, asa ca trebuie sa incepem sa ne gandim la modul in care ne vom proteja alimentele cand temperaturile vor creste simtitor.

24IT. Asistentul virtual care iti face programari singur

Stirile saptamanii au venit de la Google care a prezentat la conferinta dezvoltatorilor o serie de functii noi pe care le pregateste compania: Google Assistant devine socant de destept iar Google Maps va.

Masinile diesel sunt istorie: Milioane de soferi sunt afectati! Cat mai ai voie sa circuli cu ele in Romania!

Apar tot mai multe zvonuri cu privire la interzicerea in marile orase a masinilor cu motor diesel, Germania aproband, deja, o lege in acest sens. Decizia Curtii Administrative Federale din Leipzig se refera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )