Libnet.ro
UNICEF

16:15

Aplicatia care iti spune in timp real cate calorii consumi in timp ce mananci

Antena3 Antena3,
Aplicatia care iti spune in timp real cate calorii consumi in timp ce mananci

Exista o multime de metode prin care sa afli ce este in mancare pe care o consumi, inclusiv tot felul de aplicatii, cum ar fi MyFitnessPal, scrie ziarulring. ro. Iata inca o aplicatie bine gandita: Spe. It. continuă pe Antena3

A aparut drona care iti fura datele de la distanta

Se pare ca o drona performanta nu poate fi folosita doar pentru filmari de calitate ci si pentru hacking de la distanta si furt de date. Daca lucrati intr-o companie in care securitatea datelor voastre este foarte importanta, e vital sa aflati de existenta unei noi drone. Aceasta din urma profita de vulnerabilitatile din reteaua [] A aparut drona care iti fura datele de la distanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft are o aplicatie care iti citeste stirile

O noua aplicatie dezvoltata in-house de inginerii Microsoft, intitulata NewsCast, s-ar putea sa va faca viata mai usoara citindu-va stirile de interes. Pentru ca sunt multe circumstante in care nu puteti sa stati cu ochii in telefon, dar v-ati dori sa cititi ce se mai intampla in lume, o noua aplicatie creata de Microsoft s-ar [] Microsoft are o aplicatie care iti citeste stirile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pozele care iti arata cat de fascinanti suntem in intimitate

Chiar daca poate nu ai crede, uneori si banalul poate fi fascinant. Printre atatea fotografii cosmetizate, e reconfortant sa poti vedea, uneori, unele oneste. Instant Life este o serie de fotografii realizata deFlorian Beaudenon, care s-a strecurat in casele unor straini si i-a surprins in momente obisnuite, intr-un mediu familiar. Fotografiile astfel rezultate sunt de [] Pozele care iti arata cat de fascinanti suntem in intimitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zece aeroporturi in care iti doresti sa ai o escala lunga

Avand o escala lunga in timp ce asteptati urmatorul zbor poate fi de multe ori o experienta neplacuta, dar unele aeroporturi s-au gandit la asta si au adaugat o varietate de caracteristici de divertisment pentru a va face asteptarea cat mai placuta cu.

Utile: Pleci in vacanta cu avionul? Ce boli poti sa iei in timpul unui zbor de cateva ore; Lucruri neasteptate care iti prelungesc viata; Remedii care alunga stresul

Cum sa te exprimi convingator. Unii incearca in toate felurile, fara a-si impune punctul de vedere. Altii reusesc usor sa domine. Care este diferenta? Este una de comunicare a ceea ce ai de spus. Iata ce poti face ziua ca sa dormi bine noaptea! Ciclul zi-noaptea sunt atat de interdependente incat tot ceea ce facem cat timp suntem treze ne poate afecta somnul de noapte.

Inventie revolutionara: cartea care iti adoarme copilul in cateva minute

Pentru cei mai multi autori, ideea ca o carte scrisa de ei adoarme cititorii ar fi oribila. Dar ultimul best-seller care rupe topurile pe Amazon tocmai asta vrea sa si faca. Ce-i drept, pentru copii, scrie The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )