Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aplicatia MApN care iti personalizeaza contul de Facebook, de Ziua Nationala: Arboreaza Drapelul Romaniei in casa ta virtuala!

Antena3 Antena3,
Aplicatia MApN care iti personalizeaza contul de Facebook, de Ziua Nationala: Arboreaza Drapelul Romaniei in casa ta virtuala!

Ministerul Apararii Nationale a pus la dispozitia romanilor care au cont pe Facebook o aplicatie pentru personalizarea cover-ului special pentru 1 Decembrie. continuă pe Antena3

Aplicatia MApN care iti personalizeaza contul de Facebook, de Ziua Nationala

Peste 2. 600 de militari si 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS si Politia Locala vor lua parte la parada militara de 1 Decembrie care va avea loc in Capitala,.

Aplicatia Star Wars iti personalizeaza ceasul Android Wear

Pentru ca au trecut deja vreo doua zile de cand am vorbit ultima oara deStar Wars, acum aflam ca aplicatia omonima a ajuns pe Android Wear. Cu cat ne apropiem mai mult de lansarea cel de-al saptelea episod din franciza Star Wars, cu atat suntem asaltati de un val si mai mare de informatii pe [] Aplicatia Star Wars iti personalizeaza ceasul Android Wear Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )