Libnet.ro
UNICEF

21:45

Aplicatia pentru inscrierea in IMM INVEST Romania va fi deschisa pentru IMM-uri azi, 28 aprilie 2020

România Liberă România Liberă,
Aplicatia pentru inscrierea in IMM INVEST Romania va fi deschisa pentru IMM-uri azi, 28 aprilie 2020

Aplicatia pentru inscrierea in IMM INVEST Romania va fi deschisa pentru IMM-uri azi, 28 aprilie 2020. continuă pe România Liberă

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania, reluata de marti dimineata

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata incepand cu data de 28. 2020, ora 9. inscrierile online se vor desfasura in sesiune continua, pana la sfarsitul anului 2020 si pana la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei.

FNGCIMM: Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero; toti antreprenorii pornesc cu sanse egale

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero incepand cu data de 28 aprilie, ora 9:00, iar toti antreprenorii care vor accesa aplicatia au sanse egale, se arata intr-un comunicat al Fondului National de Garantare a.

FNGCIMM: Pe mail-urile de Yahoo pot ajunge mai greu confirmarile de cont, la programul IMM Invest Romania

Utilizatorii care folosesc mailuri pe Yahoo si Freemail. hu se pot confrunta cu intarzieri la primirea diverselor confirmari in procedurile de inscriere in programul de creditare a firmelor IMM Invest Romania, a informat, marti, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), intr-un comuncat transmis StartupCafe. ro.

Cand reporneste programul de creditare IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avansat, duminica, data aproximativa la care ar urma sa fie relansat programul de creditare pentru firme IMM Invest, dar a precizat ca abia luni va face anuntul sigur.

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat deja platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat azi platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

STS a preluat dezvoltarea, administrarea si gazduirea site-ului IMM Invest: Este permisa accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori

Site-ul programului de creditare IMM Invest, imminvest. ro, a fost preluat pentru dezvoltare, administrare si gazduire de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), potrivit unui comunicat remis marti HotNews. ro. STS spune ca decizia a fost luata in urma analizei realizate impreuna cu reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si ca site-ul a fost reproiectat pentru a permite accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori. Pana la ora aceasta 11:50) sunt peste 8. 400 de solicitari in platforma. Platforma initiala imminvest. ro a fost creata de ST Romania.

Platforma IMM Invest, disponibila de la inceputul saptamanii. Florin Citu: Este gata, este testata

Platforma IMM Invest, ce va permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )