Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aplicatia de smartphone care te plateste este disponibila si in Romania din luna aprilie

B1 B1,
Aplicatia de smartphone care te plateste este disponibila si in Romania din luna aprilie

Field Agent, aplicatia pentru smartphone care te plateste, este disponibila si pentru Romania din luna aprilie a acestui an. Aplicatia se bazeaza pe conceptul de crowdsourcing, mai precis utilizatorii au misiuni. continuă pe B1

Pretul Apple Watch in Romania este enorm. Versiunea din aur costa cat o garsoniera

Multumita celor de la QuickMobile ne putem da seama care va fi pretul Apple Watch in Romania. Gadgetul Apple este disponibil la precomanda. Apple Watch va ajunge in magazinele din intreaga lume pe 24 aprilie si va fi disponibil in trei variante si doua dimensiuni diferite. Astfel, cei interesati vor putea precomanda Watch, Watch Sport [] Pretul Apple Watch in Romania este enorm. Versiunea din aur costa cat o garsoniera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Deputatii au luat act de incetarea mandatului lui Gigi Netoiu, care se afla dupa gratii din martie 2014 in dosarul Transferurilor

Camera Deputatilor a luat act, miercuri, de incetarea mandatului de deputat al lui Gigi Netoiu, care se afla in inchisoare din 2014. Proiectul de vacantare a locului de deputat al lui Netoiu urmeaza sa fie votat.

7 tipuri de oameni pe care trebuie sa-i scoti din viata ta

Faptul ca intalnesti o multime de oameni diferiti te ajuta sa te dezvolti si sa-ti largesti perspectiva despre lume. Cu toate acestea ezista anumite tipologii de persoane care nu adauga niciun fel de valoare.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )