Libnet.ro
UNICEF

19:30

Apple si aliatii sai vor despagubiri din partea Qualcomm

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apple si aliatii sai vor despagubiri din partea Qualcomm

Apple si aliatii sau vor sa obtina despagubiri de pana la 27 de miliarde de dolari din partea producatorului de cipuri Qualcomm, intr-un proces din Statele Unite referitor la practici ilegale in domeniul brevetelor, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Finantarea grupului TeraPlast din partea BERD ajunge la 16 milioane de euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, a anuntat, astazi, ca finantarea din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ajunge la suma de 16 milioane de euro.

Donatii de 300 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din partea celor mai bogate familii din Franta

Familiile Arnault si Pinault, doua dintre cele mai bogate familii din Franta, au anuntat deja ca vor dona 200, respectiv 100 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame din Paris, care a fost mistuita de incendiul izbucnit luni.

TURCIA: Achizitionarea sistemului anti-racheta din Rusia nu ar trebui sa duca la sanctiuni din partea SUA

Hulusi Akar, Ministrul Apararii din Turcia, a declarat ca achizitionarea sistemului anti-racheta din Rusia nu ar trebui sa aduca sanctiuni din partea SUA si a precizat ca Ankara ramane devotata NATO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )