Libnet.ro
UNICEF

23:30

Apple, cea mai valoroasă companie din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apple, cea mai valoroasă companie din istorie

Compania americană Apple a devenit ieri cea mai valoroasă companie a tuturor timpurilor, cu o valoare de piaţă de aproximativ 623 de miliarde de dolari, informează BBC News, conform surselor de presă. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Dacă CCR ar fi luat altă decizie, am fi asistat la cea mai mare fraudă

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, înaintea şedinţei USL, că, în opinia sa, datele Ministerului Administraţiei şi Internelor care vor ieşi la iveală vor arăta că, dacă Curtea Constituţională CCR) ar fi luat o altă decizie referitoare la referendum, s-ar fi asistat la cea mai mare fraudă din istoria lumii în materie electorală, potrivit surselor de presă.

Liviu Dragnea (PSD): Datele vor arata ca, daca CCR ar fi luat alta decizie, am fi asistat la cea mai mare frauda

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei USL, ca, in opinia sa, datele MAI care & ;vor iesi la iveala& ; vor arata ca, daca CCR ar fi luat o alta decizie referitoare la referendum, s-ar fi asistat la & ;cea mai mare frauda din istoria lumii& ; in materie electorala, transmite Mediafax.

Cea mai ridicată temperatură înregistrată de om a fost creată în laboratoarele CERN

Oamenii de ştiinţă de la CERN au reuşit să producă cea mai ridicată temperatură cunoscută de om, de 100. 000 de ori mai mare decât cea aflată în interiorul Soarelui, cercetătorii obţinând temperatura de 5,5 trilioane de grade prin ciocnirea ionilor de plumb, informează Daily Mail, conform surselor de presă.

Familie cu un copil, blocata pe cel mai dificil traseu din Bucegi, din cauza epuizarii

Salvamontistii din Busteni intervin, luni, pentru recuperarea de pe cel mai dificil traseu din Masivul Bucegi a unei familii cu un copil de 13 ani, toti cei trei turisti fiind epuizati, relateaza Agerpres.

Acţiunile pe bursa chineză, la cel mai scăzut nivel din martie 2009

Acţiunile celor mai mari companii chineze au scăzut astăzi la cel mai mic nivel din luna martie 2009 pe fondul îngrijorărilor că guvernul va înceta să stimuleze economia după ce preţurile pe piaţa imobiliară au crescut în cea mai mare parte a oraşelor la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, relatează sursele de presă.

Business report: Cum a intarit leul Mugur Isarescu. BNR apara moneda fara a mai vinde euro din rezerva nationala; Fiscul vrea penalitati suplimentare record pentru obligatiile fiscale nedeclarate; Topul celor mai bune ansambluri rezidentiale cu doua camer

FMI la final de discutii: vindeti, scumpiti si platiti-va datoriile! Misiunea FMI s-a incheiat, problemele continua. Pe langa privatizari si scumpiri, Guvernul trebuie sa rezolve si problema arieratelor. ||Rezultate financiare denaturate la Hidroelectrica. Rezultatele financiare din 2011 ale Hidroelectrica au fost denaturate, a anuntat Euro Insol, administratorul judiciar al companiei. Prin neinregistrarea unor cheltuieli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )