Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apple depaseste pentru prima data in luna septembrie vanzarile Samsung in SUA datorita succesului iPhone 5S

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple depaseste pentru prima data in luna septembrie vanzarile Samsung in SUA datorita succesului iPhone 5S

Vanzarile iPhone 5S si iPhone 5 au depasit pentru prima data in luna septembrie vanzarile de smartphone-uri Samsung in SUA, scrie The Guardian. co. uk . continuă pe Wall-Street Ro

O femeie va conduce pentru prima data Banca Centrala a Israelului.

Economista Karnit Flug a fost desemnata ieri presedinta Bancii Nationale a Israelului, devenind astfel prima femeie care devine guvernatorul bancii centrale din aceasta tara, anunta cotidianul iberic, El Pais, in editia sa electronica. In varsta de 58 de ani, Karnit Flug a ocupat pana in prezent functia de vicepresedinte al Bancii Centrale a Israelului, fiind recomandata pentru a prelua conducerea chiar de fostul presedinte al acestei institutii, Stanley Fischer. Citeste si: Mahmoud Abbas .

Chiriches pentru prima data titular si integralist in Premier League

Fundasul Vlad Chiriches a debutat, duminica, in Premier League pentru noual lui formatie Tottenham Hotspur in partida disputata in deplasare cu Aston Villa.

Studiu: Piata auto europeana va creste prima data in sapte ani

Vanzarile de autovehicule noi din Europa vor creste probabil in 2014, pentru prima data in sapte ani, chiar daca avansul va fi limitat partial de somajul ridicat si efectele crizei datoriilor suverane, arata un studiu realizat de un centru de cercetare.

Printul William a acordat, pentru prima data in cariera sa regala, titlul de cavaler

Printul William a trait joi una dintre cele mai importante zile din cariera sa regala, cand i-a revenit rolul de a acorda 88 de distinctii, printre care si titlul de cavaler, la una dintre cele 25 de ceremonii de investitura care au loc la palatul.

Suspectii care au jefuit doi afaceristi in scara unui bloc din Bucuresti, in luna septembrie, au fost prinsi de politisti

Suspectii care au jefuit, in luna septembrie 2013, doi afaceristi - un cetatean iranian si unul roman, in scara unui bloc din cartierul Brancusi, din Capitala, au fost ridicati marti dimineata de anchetatori. Atunci, atacatorii si-au batut victimele si au reusit sa fuga cu 7. 000 de euro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )