Libnet.ro
UNICEF

12:00

Apple devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa

Hotnews Hotnews,
 Apple devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa

Apple a devenit joi prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, pe Bursa din New York, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Apple, prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa

Apple a devenit joi prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, pe Bursa din New York, anunta AFP.

Apple devine prima companie cu valoarea de piata de un trilion de dolari

Apple a devenit prima companie care a atins o valoare de piata de un trilion de dolari, dupa o crestere de 3% in sedinta de tranzactionare de joi, scriu Reuters si Bloomberg. Acest lucru vine patru decenii de cand compania a fost fondata de Steve Jobs intr-un garaj din Silicon Valley si a revolutionat mai tarziu lumea computerelor, muzicii si comunicatiilor mobile.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Un barbat din Irak care avea legaturi cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei. Anuntul facut de SRI

Un cetatean irakian, aflat in legatura cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu, a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei, a anuntat, joi, Serviciul Roman de Informatii SRI). Astazi, 2.

Sportiva din Romana care a castigat cea mai grea batalie posibila: A invins o complicatie rara care ii punea viata in pericol

Triplusaltista Adelina Gavrila ne ofera povestea frumoasa a acestui an. Acesta a reusit sa treaca cu brio cel mai greu obstacol pe care viata i l-a pus in fata si a invins o complicatie rara care i-a.

HOROSCOP. Barbatul din zodiac care nu te va insela niciodata

Data nasterii a iubitului tau se pare ca influenteaza si daca te va insela sau nu in relatia voastra. Taur De departe cel mai bun sot din horoscop, barbatul din zodia Taur se dedica familiei.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL, inclusiv in marile orase din Romania! Care este situatia in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina nu vor mai circula mult pe soselele din Europa. Mai multe tari de pe batranul continent, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )