Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple a divulgat o lista cu cereri de date pe care le-a primit.

România Liberă România Liberă,
Apple a divulgat o lista cu cereri de date pe care le-a primit.

Apple a difuzat marti prima lista privind cereri de date din partea unor guverne, exprimandu-si totodata protestul fata de o ordonanta care limiteaza elementele pe care le poate divulga in privinta cererilor autoritatilor americane. Cele mai multe cereri au fost adresate de autoritati in cazuri de infractiuni. Autoritatile se aflau in cautarea unor informatii in cazuri de furt sau alte infractiuni penale, dar si in cazuri privind persoane sau copii disparuti, privind gasirea autorilor unor . continuă pe România Liberă

Apple a divulgat lista cu cererile de date personale: Pe primul loc se afla SUA, cu aproape 2.000 de solicitari

Compania americana Apple a facut publice detalii privind cereri de date personale primite de la state din intreaga lume. Clasamentul este condus de guvernul american, care a facut undeva intre 1. 000 si 2. 000 de.

Apple a divulgat o lista cu cereri de date ale utilizatorilor primite de la guverne.

Apple a difuzat marti prima lista privind cereri de date din partea unor guverne, exprimandu-si totodata protestul fata de o ordonanta care limiteaza elementele pe care le poate divulga in privinta cererilor autoritatilor americane. Cele mai multe cereri au fost adresate de autoritati in cazuri de infractiuni. Autoritatile se aflau in cautarea unor informatii in cazuri de furt sau alte infractiuni penale, dar si in cazuri privind persoane sau copii disparuti, privind gasirea autorilor unor .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )