Libnet.ro
UNICEF

22:16

Apple a lansat iOS 7, noile MacBook Air si Mac Pro. Ce noutati aduce viitorul sistem de operare mobil si cum arata noile device-uri?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple a lansat iOS 7, noile MacBook Air si Mac Pro. Ce noutati aduce viitorul sistem de operare mobil si cum arata noile device-uri?

In cadrul evenimentului dedicat dezvoltatorilor de aplicatii WWDC, Apple a prezentat cele mai noi produse ale companiei. Vedetele au fost cel mai nou sistem de operare mobil iOS, noua generatie a MacBook Air, Mac Pro dar si sistemul de operare pentru. continuă pe Wall-Street Ro

WWDC 2013: Ultimele noutati de la Apple despre iOS, OS X si nu numai

Ca in fiecare an, am asteptat cu interes conferinta anuala a celor de la Apple de la WWDC 2013, vroiam sa vad schimbarile din iOS si OS X. Conferinta a inceput cu cateva statistici interesante dupa care s-a ajuns la noutatile care ne interesau cel mai mult. Cu aceasta ocazie Apple a anuntat OS X Mavericks, iOS 7, o noua serie de MacBook Air cu Intel Haswell, o noua serie de Mac Pro-uri, noul serviciu iRadio si alte cateva noutati .

WWDC 2013: Apple scoate tot ce poate din Intel Haswell, promite autonomie intreaga zi pentru Macbook Air

Apple a introdus la WWDC 2013 si un laptopt Macbook Air nou. Surpriza este ca promite autonomie pentru intreaga zi. Foloseste noile procesoare Intel Haswell.

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX. Conferinta WWDC organizata in fiecare an de Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii destinate produselor companiei va incepe luni la San.

Apple va prezenta luni noile versiuni ale iOS si OSX

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX, un moment delicat pentru companie, care a schimbat la sfarsitul anului trecut conducerea echipei responsabile pentru software si designul.

WWDC 2013: Apple anunta iOS 7 - design minimalist si noi culori pentru iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Apple a anuntat la WWDC 2013 un nou iOS pentru iPad si iPhone. Preconizatul iOS 7 cu design minimalist va sosi in curand pe dispozitivele mobile de la Apple.

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )