Libnet.ro
UNICEF

10:01

Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Playtech Playtech,
Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Aplicatia pentru harti a celor de la Apple este mult mai populara decat Google Maps pe iOS. Atunci cand a fost lansata, Apple Maps a avut parte de probleme uriase, care i-au convins pe multi utilizatori sa utilizeze in continuare solutia oferita de Google. insa dupa o perioada indelungata, in care a incercat sa-si imbunatateasca [] . continuă pe Playtech

Romania a exportat 2.239 tone de peste, crustacee si moluste, de 21 de ori mai putin decat a importat

Exporturile Romaniei de peste, crustacee, moluste si alte nevertebrate acvatice au fost de 2. 239 de tone in anul 2014, in scadere cu peste 38% fata de anul precedent. in acelasi timp, importurile au totalizat 47. 081 tone, fiind de 21 de ori mai mari decat cantitatile exportate.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada

Saptamana debuteaza cu temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada, maximele fiind cuprinse intre - 4 si 16 grade. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca noaptea si dimineata se va semnala ceata in cea mai mare parte a tarii.

Uber valoreaza mai mult decat producatorii de masini din America

Uber, probabil cea mai populara aplicatie de ride-sharing, a ajuns sa valoreze mai mult decat producatorii de masini din America. Este cunoscut de foarte mul timp faptul ca Uber este o companie care atrage investitii de proportii colosale. Site-ul Phonearena mentioneaza ca serviciul organizeaza in prezent o noua runda de finantare si se evalueaza la [] .

Primul smartwatch de lux cu Android Wear se vinde mai bine decat s-ar fi crezut

Elvetienii de la Tag Heuer fac cu greu fata cererii pentru noul lorsmartwatch. Dupa cum stiti, in urma cu cateva saptamani, cei de la Tag Heuer au lansat primul smartwatch de lux care ruleaza Android Wear. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe dispozitive de acest fel de [] .

Cum se fardeaza moartea din spitalele iesene. Centre medicale vechi de decenii, mai curate pe hartie decat cele mai moderne clinici din Europa

Incidenta infectiilor nosocomiale in spitalele din Iasi este de aproape trei ori mai mica decat media europeana raportata pe aceasta tema. Directia de Sanatate Publica din Iasi DSP) a raportat in ultimii zece ani nu mai mult de 3. 000 de cazuri de infectii intraspitaliceste, la o medie de peste 160. 000 de internari anual.

Cat costa o vacanta de Craciun in Austria, comparativ cu Poiana Brasov. Carpatii au ajuns de doua ori mai scumpi decat Alpii

Poiana Brasov poate fi considerata o statiune de lux. Preturile sunt cele mai mari din Romania. Si in Bulgaria sau Austria este mai ieftin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )