Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple Pay a ajuns la clientii ING Bank Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apple Pay a ajuns la clientii ING Bank Romania

ING Bank Romania a adus, astazi, pentru clientii sai persoane fizice si juridice serviciul Apple Pay, care transforma platile mobile oferind o optiune de plata simpla si sigura, potrivit unui comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Apple Pay s-a lansat in Romania. Ce banci sunt compatibile

Apple a lansat in cursul noptii trecute sistemul de plati mobile in Romania, pentru toti utilizatorii de iPhone si iPad la bancile partenere. Apple Pay a fost lansat in Romania la circa trei luni de cand s-a facut anuntul pentru disponibilitatea sa.

Apple Pay a devenit disponibil in Romania

Sistemul de plata rapida Apple Pay a devenit disponibil, incepand de miercuri, pentru toti posesorii de carduri Visa si Mastercard din Romania, dupa ce serviciul a fost extins in 16 tari din.

Mai multe companii anunta lansarea Apple Pay in Romania

Mastercard, Visa, Edenred, Orange si Banca Transilvania au anuntat, miercuri, lansarea serviciului Apple Pay in Romania. Tot miercuri, ING Bank Romania, Revolut si UniCredit au anuntat lansarea acestui serviciu.

Apple Pay in Romania: Banca Transilvania si ING Bank anunta ca au depasit 10.000 de clienti inrolati in portofelul digital

Clientii bancilor din Romania, partenere Apple Pay, au luat cu asalt portofelul digital devenit activ astazi. Pana in acest moment, Banca Transilvania si ING Bank au oferit informatii despre numarul clientilor inrolati.

ING vs BT in cursa Apple Pay: ce banca a raportat la ora 18:00 cele mai multe inrolari

Conform datelor obtinute de wall-street. ro, BT avea in jurul orei 18:00 peste 25. 000 de inrolari ale cardurilor in portofelul digital Apple Pay, in timp ce ING Bank se situa la 23. 000 de clienti unici.

Cum bagi cardul in Apple Pay si ce banci te lasa sa platesti cu iPhone

Apple Pay a fost lansat oficial in Romania si sunt cateva banci locale care te lasa sa-ti bagi cardul in aplicatia Apple. Sunt doar cativa pasi simpli pe care sa-i urmezi. in mai, ING.

Apple Pay se lanseaza in Romania. Cine si cum poate folosi serviciul de plata

Serviciul de plata Apple Pay se extinde in 16 tari europene, printre care si Romania. Posesorii de carduri vor putea face plati online, in magazine, restaurante si nu numai, cu ajutorul aplicatiei Apple Pay. Serviciul este disponibil prin iPhone, Apple Watch, iPad si Mac pentru clientii mai multor banci din Romania, dar si clientilor Revolut, Orange Money sau emitentilor de carduri pentru beneficii exstra-salariale.

IN TARA NOASTRA: Mastercard anunta lansarea Apple Pay

Consumatorii romani vor putea beneficia de posibilitatea de a plati prin serviciul Apple Pay, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Banca Transilvania laseaza serviciile de plati prin Apple Pay

Banca Transilvania anunta ca lanseaza incepand de azi posibilitatea clientilor bancii de a face plati prin Apple Pay in magazine, restaurante, taxiuri, la automate si in multe alte locuri.

CONSILIUL CONCURENTEI: Preluarea Leumi Bank Romania de catre First Bank, autorizata

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care First Bank SA a preluat Leumi Bank Romania SA, prin achizitionarea a 99,9235% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Concurenta remis, astazi, Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )