Libnet.ro
UNICEF

14:00

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

B1 B1,
Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie privind practicile companiei de a incetini modelele vechi de iPhone, un obiceidespre care clientii spun ca este o tactica de a-i forta. continuă pe B1

Apple plateste 113 milioane de dolari pentru incetinirea iPhone-urilor

Gigantul din Cupertino a acceptat sa plateasca suma de 113 milioane de dolari in deja celebrul caz al incetinirii performantelor iPhone-urilor.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea performantelor telefoanelor iPhone

Grupul informatic american Apple a acceptat sa plateasca 113 milioane de dolari pentru a solutiona un litigiu cu avocati generali din 34 de state americane care au acuzat producatorul telefoanelor iPhone ca a incetinit performantele dispozitivului pentru a masca problemele existente la baterie si a-i face pe utilizatori sa cumpere noi modele, transmite Reuters si News. ro.

Apple primeste o noua lovitura: ce e nota de plata de 113 milioane de dolari

Apple e un gigant in lumea digitala, dar nu inseamna ca e ferit de probleme si ca nu poate fi atins sub nicio forma. Cea mai recenta nota de plata se ridica la 113 milioane de.

Batterygate: Apple, amendata din nou pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

Apple s-a inteles sa plateasca 113 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie privind practicile companiei de a incetini modelele vechi de iPhone, o practica despre care clientii spun ca este o tactica de a-i forta sa cumpere modele mai noi si mai scumpe, scrie Business Insider.

STUDIU IDC: Investitii in IT de 6,8 trilioane dolari pentru digitalizarea economiei, pana in 2023

Aceste investitii vor digitaliza 65% din PIB-ul global Cheltuielile globale din domeniul IT vor atinge 6,8 trilioane de dolari pana in 2023, pe fondul extinderii digitalizarii, potrivit unui raport IDC, care mentioneaza ca aceste investitii vor digitaliza 65% din PIB-ul global.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )