Libnet.ro
UNICEF

16:45

Apple si una dintre cele mai mari banci americane au lansat un card de credit

Adevărul Adevărul,
Apple si una dintre cele mai mari banci americane au lansat un card de credit

Goldman Sachs a devenit oficial, marti, creditor prin carduri de credit, lansand un astfel de produs impreuna cu Apple, intentia bancii americane fiind sa isi dezvolte operatiunile cu credite de consum, a anuntat directorul general al institutiei financiare David Solomon, intr-un memo adresat angajalilor, obtinut de Reuters. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari banci din lume intra pe piata din Romania

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, a stabilit conditiile in care va prelua activele imobiliare ale fondului de investitii AEW Europe, care iese astfel de pe piata dupa un deceniu de activitate locala.

De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

SenseTime a fost infiintata acum cinci ani dar deja este printre cele mai ambitioase companii chineze din domeniul inteligentei artificiale si are acces la baze uriase de date ce ii permit sa-si imbunatateasca mereu algoritmii. Compania cu 3. 000 de angajati lucreaza si in domeniul masinilor autonome, dar si in cel medical, dar legaturile sale apropiate cu autoritatile chineze ii pot incetini mult planuita extindere pe cat mai multe piete.

Cunoscuta revista franceza Madame Figaro considera Bucurestiul una dintre cele mai cool destinatii din Europa. De ce merita vizitat

Revista Madame Figaro, una dintre cele mai citite saptamanale din Franta, a publicat un amplu reportaj in care compara Bucurestiul cu Berlin si il considera o destinatie cool datorita autenticitatii sale.

DIETA. Regimul care te va ajuta slabesti in numai patru saptamani. Este una dintre cele mai simple diete de urmat, poti manca pe saturate!

Dieta Rina este o dieta prietenoasa, care te va ajuta sa slabesti fara sa te infometezi, si iti va permite sa pastrezi in alimentatie felurile tale preferate! Secretul este ca in fiecare zi s.

Morgan Stanley, una din cele mai mari banci de investitii din lume, intra pe piata autohtona, printr-o tranzactie estimata la 150 milioane de euro

Piata de business din Romania se pregateste de una din cele mai importante tranzactii din ultimii ani.

A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile de la Teleenciclopedia

Mariana Zaharescu, una dintre cele mai cunoscute voci de la emisiunea Teleenciclopedia, difuzata de TVR, a murit, la varsta de 87 de ani. Anuntul decesului a fost facut de TVR, pe pagina sa de.

Kate Middleton cele mai controversate momente

Este una dintre cele mai admirate femei din lume, insa Kate Middleton nu duce lipsa de controverse. Ba din contra! Iata aici cateva dintre cele mai controversate momente ale Ducesei! .

Statul pune in dificultate si cele mai profitabile companii: Transelectrica a compensat cu greu suprataxele impuse

Una dintre cele mai profitabile companii de stat, Transelectrica, a anuntat ca a reusit sa compenseze suprataxele impuse de Guvern prin OUG 114, dar manifesta in continuare prudenta si responsabilitate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor.

Centrul de tehnologie al celei mai mari banci germane prezente in Romania isi majoreaza capitalul social

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea in continuare a afacerii.

HOROSCOP 19 AUGUST. O multime de sanse de a-si imbunatati substantial situatia financiara pentru una dintre zodii

Horoscop 19 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop 19 august Berbec Nu adversarii va creeaza cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiati si colegii de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )