Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aproape 250 de blocuri din Capitala au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Adevărul Adevărul,
Aproape 250 de blocuri din Capitala au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Aproape 250 de blocuri din Capitala au ramas, joi, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii la reteaua primara, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice estimand ca realimentarea va fi reluata vineri. continuă pe Adevărul

250 de blocuri din Capitala au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Aproape 250 de blocuri din Bucuresti au ramas, joi, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii in retea, iar Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice a promis ca realimentarea va fi reluata vineri.

Marea Britanie, lovita in plin de furtuna Doris. Zeci de zboruri au fost anulate si mii de locuinte au ramas fara curent

Puternica furtuna Doris a lovit Marea Britanie, iar 56. 000 de locuinte au ramas fara curent electric si 36 de zboruri de pe aeroportul Heathrow au fost anulate in cursul zilei de joi, potrivit The Telegraph.

Un craiovean a ramas fara masina in timpul unei vacante in Bulgaria

O familie din Craiova a ramas fara masina in timp ce se afla intr-o excursie in Bulgaria. Un craiovean, pe nume Giovanni Danciulescu, a plecat, la inceputul lunii februarie,.

Investitii minime, eficacitate garantata, dar lipseste vointa politica. Scurt manual pentru Gabriela Firea despre cum se poate decongestiona, cu bani putini, traficul din Capitala

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, potrivit unui studiu realizat de compania Tom Tom. Romania libera va prezinta un set de solutii care pot decongestiona aproape instant circulatia in Capitala .

Doua pasari cu gripa aviara au fost gasite moarte, in Parcul Tineretului din Capitala

Doua pasari care au fost gasite moarte, in 15 februarie, in Parcul Tineretului din Capitala, au fost depistate cu gripa aviara, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti.

Adio, Fram!... Ultimul spectacol cu animale la Circul Globus din Capitala a avut loc duminica (VIDEO)

La Circul Globus din Capitala a avut loc, duminica seara, ultimul spectacol la care au participat animale, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis ca dresura sa fie interzisa la spectacolele de.

240 de blocuri din Bucuresti fara caldura si apa calda din cauza unor lucrari

RADET anunta oprirea agentului termic la peste 240 de blocuri, pentru efectuarea unor lucrari de reparatii in reteaua de termoficare.

Murad vrea sa afilieze hotelul Lido din Capitala lantului hotelier Trump Hotels

Omul de afaceri Mohammad Murad a inchiriat hotelul Lido din Bucuresti, pe 15 ani, de la familia Monteoru Anghelescu, mostenitorii fostului proprietar, deposedat abuziv de catre regimul comunist, si intentioneaza sa-l redeschida in toamna acestui an, potrivit unor surse din industria turismului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )