Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Antena3 Antena3,
Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare,. continuă pe Antena3

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare, potrivit news. ro.

SITUATIE ALARMANTA: Aproximativ 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare

Aproximativ 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Reprezentantii ministerului Sanatatii dau insa asigurari ca dozele achizitionate recent.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din tara noastra sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Cifre oficiale: Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG.

Exportul de produse si servicii IT din Romania va creste la 77% din totalul pietei IT, iar consumul in piata locala este in scadere

Exportul de produse si servicii generat de industria de IT din Romania va atinge 77% din totalul pietei de IT in 2017, o majorare fata de ponderea de 69% din 2015, potrivit studiului Software and IT Services in Romania lansat de Asociatia patronala a industriei de soft si servicii ANIS). Consumul de produse si servicii in piata locala este insa in scadere de la 31% in 2015 la 23% in 2017, potrivit unui comunicat trimis Redactiei de expertul in tendinte si tehnologii emergente, Constantin Magdalina.

Trei proiecte media din Romania au fost finantate de Google cu 428.000 de euro

Trei proiecte din Romania au primit finantare de 428. 000 de euro din partea Google, prin programul Digital News Initiative, potrivit News. ro. Google a anuntat proiectele selectate in a treia runda de finantare a programului: 107 de proiecte din 27 de tari europene vor primi finantare de 22 milioane de euro.

Presedinta UNJR, Dana Garbovan, critica declaratiile ambasadorilor straini despre Justitia din Romania: DNA-ul a ajuns in aceasta criza pentru ca autoritatile statului si-au bazat inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadelor

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, considera ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) este in criza din cauza ca autoritatile statului au evitat si ezitat prea mult sa isi exercite efectiv rolul de verificare si control, bazandu-si inactiunea pe declaratiile laudative ale ambasadorilor.

Elena Udrea: Nu am incredere in justitia din Romania

Elena Udrea sustine ca din cauza ilegalitatilor si abuzurilor si-a pierdut increderea in sistemul de justitie din Romania. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi ca nu are.

Antena3.ro, in topul site-urilor de continut din Romania

Antena3. ro a fost ieri in top 3 site-uri de continut din Romania. Antena 3. ro a inregistrat miercuri, in ziua afisarii rezultatelor la examenul de Bacalaureat, un nou record istoric de trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )