Libnet.ro
UNICEF

05:00

Aproape jumatate dintre hotelurile din Bulgaria spun ca vor reduce preturile pentru aceasta vara

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate dintre hotelurile din Bulgaria spun ca vor reduce preturile pentru aceasta vara

47% dintre hotelurile din Bulgaria spun ca vor reduce preturile in perioada estivala. Exista o concurenta foarte dura. Vom vedea diferite strategii de marketing si siretlicuri, a declarat Rumen Draganov, de la Institutul pentru Analize si Strategii din Turism, potrivit Mediapool, citata de Rador. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate din companii vor sa-si mentina angajatii cu munca de acasa

Aproape jumatate dintre companii intentioneaza sa introduca permanent munca de acasa pentru rolurile care permit acest lucru, se arata intr-un sondaj realizat de PwC in 24 de tari.

STUDIU: Aproximativ jumatate dintre micii intreprinzatori din turism nu au apelat la masurile de sprijin economic

Aproape jumatate dintre micii intreprinzatori romani din turism 46%) nu au apelat la masurile de sprijin economic din perioada starii de urgenta, iar 5 din 10 detinatori ai unor astfel de afaceri au afirmat ca pot relua activitatea fara nicio problema, arata rezultatele unui studiu realizat de Asociatia de Ecoturism din Romania AER) in randul afacerilor de mici dimensiuni din destinatii cu profil ecoturism.

Plajele din Bulgaria, deschise mai devreme: ce trebuie sa stii daca planuiesti un concediu

Autoritatile din Bulgaria sunt disperate sa relanseze economia cat mai repede, mai ales prin relaxarea restrictiilor turistice. Nu este insa clar cati oameni se vor aglomera pe plaje. in.

STUDIU: Micii intreprinzatori din turism au evitat mana intinsa de la stat si spun ca sunt pregatiti sa inceapa activitatea

Aproape jumatate dintre micii intreprinzatori romani din turism 46%) nu au apelat la masurile de sprijin economic din perioada starii de urgenta, iar 5 din 10 detinatori ai unor astfel de afaceri au afirmat ca pot relua activitatea fara nicio.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

Studiu: 4 din 10 romani vor sa calatoreasca dupa 15 mai; optiunile sunt pentru cazari izolate si fara risc

Patru din zece romani planuiesc sa calatoreasca dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai, iar alegerea se axeaza pe cazari izolate si rezervarile fara risc, reiese din rezultatele unui studiu publicat de o platforma de rezervari online.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )