Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape jumatate dintre romani ar deschide o afacere, cei mai multi ca o a doua ocupatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aproape jumatate dintre romani ar deschide o afacere, cei mai multi ca o a doua ocupatie

Potentialul antreprenorial al romanilor depaseste media globala, peste 41% dintre acestia fiind dispusi sa inceapa o afacere. Cei mai multi ar opta pentru antreprenoriat ca a doua ocupatie pentru un venit suplimentar, potrivit unui raport GfK, realizat. continuă pe Wall-Street Ro

Antreprenoriatul, atractiv pentru 70% dintre romani. Aproape jumatate se tem insa de faliment

Aproape doua treimi 70%) dintre romani au o atitudine pozitiva fata de antreprenoriat, procent in crestere cu 4% fata de anul trecut, insa 45% dintre acestia vad ca principal obstacol in desfasurarea acestei activitati problemele financiare si un.

GLOBALIZAREA a ajuns si la Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri

Asa cum se intampla frecvent la Jocurile Olimpice, multi fotbalisti prezenti la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu s-au nascut neaparat in tara sub culorile careia evolueaza. De exemplu, Algeria a selectionat cei mai multi jucatori nascuti.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Cei mai frumosi romani si-au dat intalnire pe Valea Vaserului

Campioni olimpici si mondiali, artisti plastici de renume, oameni de stiinta si tineri specialisti de marca se intalniesc in Maramuresul istoric. Auutoritatile locale, Centrul Cultural-Social Viseu de Sus si Asociatia Vasile Tomoiaga, in parteneriat cu Liga Studentilor Romani din Strainatate, Filiala Franta, organizeaza, in perioada 15-20 iulie o serie de evenimente din cadrul unui proiect menit sa imbunatateasca imaginea Romaniei.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )