Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep cursurile anului scolar 2020-2021 in conditii de pandemie

Hotnews Hotnews,
 Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep cursurile anului scolar 2020-2021 in conditii de pandemie

Aproximativ 2. 000 de elevi si prescolari incep, luni, cursurile noului an scolar in conditii speciale, avand in vedere pandemia cu noul coronavirus, unii dintre ei urmand a invata online, altii in sistem hibrid sau cu prezenta in clasa, noteaza Agerpres. Potrivit ministrului Educatiei, Monica Anisie, 12. 423 de unitati de invatamant vor functiona in scenariul verde, 4. 915 unitati in scenariul galben si 263 de unitati in scenariul rosu. Anul scolar 2020-2021 se structureaza pe doua semestre, care insumeaza 34 de saptamani. continuă pe Hotnews

Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep noul an scolar, in Romania: ce trebuie sa stii

In Romania, 2,8 milioane de prescolari si elevi merg incep astazi cursurile intr-unul din trei scenarii. Din cauza pandemiei de coronavirus, viata copiilor este cu totul alta. Aproximativ.

Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat cu putin timp inainte ca 263 de unitati de invatamant vor incepe noul an scolar in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca elevii vor avea ore de curs exclusiv online. Judetele in care scoala incepe in conditii bune in urma intalnirii cu inspectorii scolari judeteni, Monica Anisie a adus .

373 de unitati de invatamant din Vrancea incep cursurile in scenariul verde, 78 in cel hibrid si o scoala doar online

Hotararile CJSU Vrancea privind scenariul de functionare pe parcursul anului scolar se vor actualiza saptamanal sau ori de cate ori este nevoie.

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi la deschiderea anului scolar: Fiecare dintre voi puteti sa fiti un supererou care, cand respecta regulile, isi ocroteste parintii si bunicii. Eu am foarte mare incredere in voi (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj elevilor si cadrelor didactice, cu ocazia inceperii anului scolar preuniversitar 2020 - 2021. Seful statului le-a spus copiilor ca au ocazia sa devina.

Mesaje de inceperea anului scolar. Ce sa ii transmiti unui elev la inceput de drum

Foarte multi oameni cauta mesaje pe care pot sa le ureze cu prilejul inceperii noului an scolar. Aceste mesaje pot fi adresate atat elevilor, cat si cadrelor didactice. Mesajele primite de catre elevi pot veni din partea familiei: bunici, parinti, sau alte rude, fie din partea cadrelor didactice, care au mereu mesaje incurajatoare fata de .

Actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a vehiculelor Societatii de Transport Bucuresti, inainte de inceperea anului scolar

O actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor Societatii de Transport Bucuresti are loc, sambata si duminica, pentru a asigura o mai mare siguranta pentru elevi, la inceperea anului scolar, conform news. ro.

RALUCA TURCAN: Conditiile inceperii anului scolar necesita adaptare rapida si incredere

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca intotdeauna este loc si de mai bine, referindu-se la pregatirile pentru noul as scolar si ca nu se pot rezolva in noua luni neajunsuri care exista in sistemul de educatie de 30 de ani. Ea a mai declarat ca se fereste sa incurajeze aceasta nota negationista legata de deschiderea anului scolar.

GABRIELA FIREA: Alte 130 de autobuze au fost puse in circulatie, odata cu inceperea anului scolar

Numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti a fost suplimentat cu 130 de autovehicule, odata cu inceperea anului scolar, anunta Primaria Capitalei, scrie News.

Mai este nevoie de aviz epidemiologic la scoala sau la gradinita? Alexandru Rafila explica actuala situatie de la inceputul anului scolar

Inceperea scolii a fost cu multe emotii si tensiuni in randul tututror. Una dintre conditiile pe care trebuie sa le respecte parintii pentru a-si putea duce copilul la scoala este aceea de a prezenta adeverinta medicala si avizul epidemiologic, eliberate de medicul de familie. Ce spune medicul Rafila despre avizul epidemiologic Atat parintii, cat si .

PSD fuge de o noua motiune de cenzura. Vasile Dincu: Speram sa nu fie cazul, desi toate premisele inceperii anului scolar arata un dezastru

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a precizat, intrebat duminica daca social-democratii vor depune din nou motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, ca va fi analizata aceasta posibilitate. Speram sa nu fie cazul, desi toate premisele inceperii anului scolar arata un dezastru, a adaugat Dincu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )